Roxana Ionescu - La Hairstyle Avantgarde Collection by Laurent Tourette

Publicat pe

Campion al Frantei la coafura, Campion European si Campion Mondial, membru al echipei exclusiviste Haute Coafure Francaise si Ambasador oficial al LOreal Professionnel Paris, Laurent Tourette este unul dintre cei mai apreciati stilisti din Romania (si din lume!) si, cu siguranta, preferatul vedetelor.

Evenimentele marca Laurent Tourette sunt adevarate show-uri de culoare, forme inedite si extravagante. Asa cum a fost, de pilda, si „Hairstyle Avantgarde Collection by Laurent Tourette' din Elements (seria „Ladys Nights), o prezentare, dupa cum ii sugereaza si numele, avangardista, urmata de o demonstratie a celebrului hair-stilist, precum si a make-up artistului Rimmel, Mirela Vescan.

Roxana Ionescu Mirela Vescan, Laurent Tourette
Roxana Ionescu Mirela Vescan si Laurent Tourette

Modelele au purtat tinute pe masura coafurii si a machiajului – excentrice si bogate cromatic – creatiile fiind semnate de designerii Gianina Punkosti si Catalin Botezatu.

Laurent Tourette
Hairstyle Avantgarde Collection by Laurent Tourette Hairstyle Avantgarde Collection by Laurent Tourette

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter