S-a deschis a doua cafenea Starbucks

Publicat pe

S-a deschis a doua cafenea Starbucks

S-a deschis a doua cafenea Starbucks

Starbucks

Nu a trecut decat o luna de cand Starbucks a adus in Romania savoarea cafelelor sale. Daca un esspresso Caramel Machiato nu putea fi gasit decat in cafeneaua Starbucks in Plaza Romania, consumatorii de cafea au acum un motiv de bucurie. Starbucks si-a deschis cea de-a doua locatie din Bucuresti, aceasta fiind amplasata la parterul Bucuresti Mall.

De aici vor fi nelipsite bauturile personalizate, o gama completa de cafea boabe sau produsele de patiserie. Cei care sunt dornici sa experimenteze retetele Starbucks acasa au ocazia sa-si achizitioneze unul dintre aparatele pentru espresso.

Starbucks Bucuresti Mall inseamna 180 de metri, incluzand si o terasa pentru consumatorii Starbucks. Iar dupa un maraton al cumparaturilor ce poate fi mai relaxant decat sa incerci una dintre cafele, bucurandu-te de un mediu confortabil si de o servire ireprosabila?

Starbucks are ganduri mari, intetionand crearea unei adevarate retele, care va include, in curand, si locatiile stradale.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: Starbucks.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter