Simona Patruleasa si Anca Serea la prezentarea unei colectii de moda

Publicat pe

Carol Parc Hotel a gazduit aseara lansarea liniei luxury M.Marquise semnata Andreea Mia, la care au fost prezente vedete precum Anca Serea, Simona Patruleasa si Mihaela Geoana.

 

Colectia este inspirata de eleganta tinutelor princiare de secol XVIII, M.MARQUISE dedicandu-se total frumusetii feminine si acordand o atentie deosebita proportiilor perfecte, rasfatului in texturi fine si o infinita grija pentru broderiile realizate manual. Linia se adreseaza femeii sofisticate, pentru care a purta o rochie indrazneata, cu broderii fine si atent accesorizata cu pene ori perle, nu este o provocare, ci un semn firesc de atitudine si de incredere. Rochiile M.MARQUISE sunt rochiile la care viseaza orice femeie rafinata.

 

Simona Patruleasa si Anca Serea la prezentarea unei colectii de modaSimona Patruleasa si Anca Serea la prezentarea unei colectii de moda

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter