Special party: Vedetele au testat labirintul simturilor

Publicat pe

Cu ocazia lansarii noilor sortimente de ciocolata Kandia, vedetele au avut prilejul sa patrunda intr-un labirint al simturilor si al senzatiilor unice oferite de ciocolata.
Clubul La Scena s-a transformat complet pentru acest eveniment. Fiecare camera a devenit un colt de labirint plin de surprize. Spatiul a fost invaluit de atmosfera de mister, sporita de decorul bogat in lumanari si de muzica orientala relaxanta.
 

Albertina Ionescu, Deea Buzdugan, Ovidiu Buta, Raluca Lazarut, Monica Petrica si Roxana Iliescu se numara printre cei care au avut curiozitatea de a testa labirintul simturilor.

Evenimentul a marcat schimbarea identitatii brandului Kandia, care a prezentat o noua reteta, o noua forma si un nou ambalaj, toate acestea comunicand placerea intensa a ciocolatei. Noua reteta se bazeaza pe abundenta ingredientului principal – masa de cacao, textura fina si complexitatea aromelor. Noile sortimente Kandia imbina fructe uscate, creme usoare si gemuri de fructe, alaturi de ciocolata cu lapte sau amaruie.

Noile combinatii de ingrediente sunt surprinzatoare: zmeura cu bezea, merisoare si biscuiti amaretti sau cr¨me dublu strat- iaurt si visine si iaurt si zmeura.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter