Vara Nordica by Wilhelmina Arz

Publicat pe
Designerul Wilhelmina Arz a prezentat sub o noua formula colectia „Vara Nordica' care a putut fi admirata si la Festivalul de Moda de la Iasi.

In plus, creatoarea si-a deschis si un showroom in care pot fi admirate si achizitionate tinutele care ii poarta semnatura.

Wilhelmina Arz a acceptat sa ne vobeasca despre ce anume a inspirat-o atunci cand a creat „Vara Nordica'. Colectia este o adaptare la conditiile climatice din tara noastra. Asa cum au fost create hainele unisex, la fel pot fi concepute si tinute unisezon, spune creatoarea. Iernile noastre nu mai sunt de mult niste ierni adevarate, iar designerii au renuntat sa se mai intrebe „Ou sont les neiges d’autant?” S-au pus pe treaba, iar rezultatele sunt spectaculoase. Colectia Wilhelminei Arz cuprinde rochii, trenciuri, saluri, multe impletituri, iar punctul de atractie il reprezinta aplicatiile florale.

„Vara Nordica' este o colectie in care designerul s-a jucat cu materiale dintre cele mai diverse: de la casmir si stofa la matase, voal sau organza. Cat despre paleta coloristica, Wilhelmina Arz spune ca a plecat de la negrul ivoire caruia i-a adaugat pete de culoare, tonurile de mov fiind vizibile, de pilda, pe rochiile din matase.

S-au adaugat accesoriile atent cizelate, gentile, impletiturile si multe flori, in alegerea acestora cerandu-se sfatul flowerdesigner-ul Madalina Mocanu.

Wilhelmina Arz ne-a precizat ca piesa de rezistenta a sezonului toamna 2007-iarna 2008 este trenciul, designerii fiind liberi sa interpreteze in stilul propriu aceasta piesa vestimentara. Iar daca veti arunca peste trenci un sal impletit, de mari dimensiuni, veti fi in ton cu tendintele acestui sezon.

Am intrebat-o pe Wilhelmina Arz cum trebuie sa arate o femeie pentru a fi la moda. In viziunea sa femeile trebuie sa fie atente, in primul rand, la felul in care arata si sa-si construiasca cu multa atentie garderoba. Daca hainele sunt bine alese, pot fi purtate mai mult timp. Iar in fiecare sezon, garderoba trebuie completata cu elementele cele mai importante. Iar aici intervine talentul fiecarei femei de a sti sa decripteze noile tendinte. (L.F.)

Creatie din colectia Vara Nordica Creatie din colectia Vara Nordica
Wilhelmina Arz Laurent Tourette, Wilhelmina Arz,
Alin Galatescu si Mirela Vescan

Foto: Cristi Duminecioiu.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter