Vedetele au zambit ca la Hollywood la inaugurarea unei noi clinici stomatologice

Publicat pe

Vedetele au participat ieri la inaugurarea Da Vinci Dental Clinic, clinica stomatologica ce aduce in premiera in Romania tratamente si proceduri folosite la Hollywood.
Medicul Adrian Mina, specializat in Statele Unite ale Americii si Canada, a deschis clinica din zona Dorobanti, in prezenta unor invitati de renume.

Bogdan Stelea, Mirela Stelea, Carmen Bruma, Valentina Pelinel, Mihaela Drafta, DJ Wanda, Ellie White, Alina Sorescu, Galyna, Tania Budi, Lucia Prajisteanu au zambit la panou si s-au documentat in ceea ce inseamna tratamente realizate la cel mai inalt standard, la Hollywood. Au aflat, astfel, de procedura de albire dentara folosita de celebritati precum Tom Cruise, Victoria Beckham, Eva Longoria, precum si de tehnicile noi de perfectionare a formei danturii prin fatete sau implant, la care se apeleaza la Hollywood.

Considerata mereu o aparitie eleganta si rafinata, Valentina Pelinel a mizat inca odata pe rosu, culoarea ei preferata, imbracand o rochie, creatie proprie. Mirela Stelea a optat pentru o tinuta all black, croindu-si special pentru acest eveniment o rochie din dantela, cu decolteu larg.

Mereu impecabila in apritiile sale publice, Carmen Bruma nu a dat gres nici de aceasta data, punctand o aparitie de senzatie intr-o rochie rosie, creata de Claudia Castrase. Mereu excentrica in aparitiile sale, DJ Wanda nu a dezamagit nici de aceasta data imbracand o pereche de colanti de piele Versace, alaturi de un top lila si un cardigan Comme des Garcons. La nici doua luni dupa nastere, Ellie White afiseaza acum o silueta de invidiat, cantareata revenind deja la forma fizica avuta inainte de sarcina.

 

Vedetele au zambit ca la Hollywood la inaugurarea unei noi clinici stomatologiceVedetele au zambit ca la Hollywood la inaugurarea unei noi clinici stomatologice

 

Foto: PR 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă