Vedetele au inmnat premii de moda intr-un club bucurestean

Publicat pe

Sambata, 23 februarie la GAIA Boutique Club a avut loc gala de premiere a protagonistilor din povestile clubului, Gaia Awards 2013. Ceremonia a fost dedicata celor ale caror stiluri vestimentare s-au remarcat in anul care a trecut, iar inmanarea premiilor a fost facuta de catre personalitati ale showbizului romanesc.

 

Premiul Most glamorous presence, inmanat de Roxana Voloseniuc, i-a revenit Iuliei Cioroianu care a castigat un colier Anais Sand.

 

Premiul la sectiunea Funniest pictures a fost inmanat de Amalia Nastase, Mariucai Teiu care a castigat un aparat foto Lomo'.

 

La sectiunea Most beautiful smile premiul a fost inmanat de Stephan Pelger, Andreei Florica care a castigat o pereche de ochelari de soare de la http://www.sunglasscurator.com.

 

A urmat Ovidiu Buta care a inmanat premiul Always on them; Ovidiu Buta i-a oferit un card care-i va conferi Andreei Paraschiv accesul la toate evenimetele VIP ale H&M Romania, pe durata unui an intreg.

 

Premiul Most fashionable a fost inmanat de Andreea Raicu castigatoarei, Andreea Sarbu, careia i-a revenit o geaca din piele din partea Pas du Tout.

 

Mirela Bucovicean de la Molecul-F a inmanat premiul Friends since forever lui Michael Richard care a castigat o bratara Jai Dam.

 

Premiul Best couple – inmanat de Ioana Blaj castigatorilor, Tudor Mihaila si Meg Wi; acestia au castigat o cina pentru doi la restaurantul Diplomat.

 

Mihai Ursa i-a inmanat premiul pentru Boldest appearance Emmei Maracine care a castigat o vesta tibetana Pas du Tout.

 

In incheiere, Madalina Dorobantu  a urcat pe scena pentru a-i oferi Marele premiu Gaia lui Ovidiu Buta care i s-a alaturat pe scena si in calitate de castigator, de aceasta data. Ovidiu Buta a castigat un bilet de avion catre Tokyo.

 

Vedetele au inmnat premii de moda intr-un club bucuresteanVedetele au inmnat premii de moda intr-un club bucurestean

 

Foto: PR

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter