[FOTO] Vedetele au sărbătorit 140 de ani de Heineken

Publicat pe

Sute de invitati, printre care vedete, jurnalisti si oameni de afaceri, au sarbatorit aseara aniversarea a 140 de ani de existenta a Heineken. Evenimentul, organizat de compania de bere premium in parteneriat cu revista VIVA!, a avut loc la Biblioteca Nationala a Romaniei si a fost prezentat de Andi Moisescu. 

 
Intr-un cadru rafinat, invitati de seama au avut ocazia sa faca o calatorie virtuala prin istoria de 140 de ani a Heineken, sa afle amanunte despre evenimentele importante care au marcat evolutia celebrei beri premium in cele mai importante orase din lume si sa intalneasca echipa de management a companiei.
Celebritatile au sarbatorit intr-un stil cosmopolit berea premium: Iulia Vantur a vizitat Amsterdam-ul anilor 1873, cand a luat nastere brandul; Radu Valcan si Adela Popescu au experimentat live muzica in stilul unic Heineken®, avand ocazia sa fie DJ-i pentru o seara si sa mixeze muzica asa cum simt; Loredana Groza s-a lasat purtat prin toate cele 172 de tari in care se gaseste berea Heineken® si prin momentele cheie din istoria brandului premium printr-o aplicatie de realitate augmentata, care foloseste tehnologie de ultima generatie; Pavel Bartos a avut ocazia sa dea goluri virtuale prin intermediul unui ecran interactiv; si Virgil Iantu a savurat gustul unic al berii Heineken® intr-o simfonie de lumina si sunet.
In plus, de-a lungul serii a fost proiectat un film realizat special pentru aniversare despre evolutia acestui brand care, de-a lungul anilor, a ramas mereu tanar.
Foto: Armand Ionescu
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câştigă!  http://on.fb.me/XeIJVO

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter