Vedetelor le place jazz-ul

Publicat pe

In asteptarea festivalului international Freedom Jazz la Vama Veche, vedetele s-au intalnit aseara la restaurantul Sarpele Roz la o petrecere intre prieteni vechi si noi. Marius Mihalache si Ovidiu Lipan Tandarica s-au numarat printre muzicienii invitati, cei doi urmand sa cante impreuna pe scena festivalului vamaiot cu proiectul Romanian Power Trio. Un alt invitat de onoare a fost Mike Godoroja, care este si directorul artistic al evenimentului si care va concerta in Vama Veche alaturi de trupa de alternative blues Blue Spirit.

Festivalul Freedom Jazz la Vama Veche, care va avea loc intre 19 si 21 iulie, are un afis impresionant, care cu siguranta va atrage atentia iubitorilor de jazz.

Aici vor canta americanii Billy Cobham, Boo Boo Davis, Blood, Sweat & Tears, Nights Of Jazz Guitars featuring Larry Coryell, olandezii Johnny & Mozes Rosenberg si francezul Philip Catherine. Primele trupe autohntone confirmate sunt Jazzapella – un grup vocal de jazz format din sase tineri absolventi de Conservator, Marius Popp Quartet, Marcian Petrescu & Trenul de noapte, Marius Mihalache si cel mai nou proiect al sau, I Like Romania. Lista este deschisa pentru invitatii din Romania, organizatorii urmand sa anunte noi nume.

Pe langa concerte, in cadrul festivalului vor avea loc workshop-uri sustinute de personalitatile invitate la eveniment si expozitii de fotografie de jazz.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter