Vis vienez

Publicat pe

Vis vienez

Vis vienez

Lectie de vals la celebra scoala de dans din Viena „Elmayer, cina la faimosul Sacher, plimbare in trasura si bal la Hofburg… Vis aristocrat? Nici vorba, o poveste cat se poate de reala, pusa la cale de Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei si la care a luat parte si revista VIVA! In sezonul balurilor de la Viena, Palatul Imperial din centrul capitalei austriece s-a pregatit pentru a 50-a editie Coffeehouse Owners Ball. In impecabile tinute de seara, invitatii s-au simtit in largul lor si la cadrilul de la miezul noptii si la concertul Nina Hagen. La ora 4 in zori cei peste 3000 de participanti paraseau Palatul Hofburg in masini luxoase sau in taxiuri pe ritmurile pe care Baletul Operei de Stat din Viena deschisese balul.

Deschiderea balului – maestru de ceremonii prof. Thomas Sch¤fer-Elmayer
Baletul Operei de Stat din Vienna
Caroline Makovec (Oficiul National de Turism al Austriei) Luana Pesa (VIVA!), Eva Draxler (Vienna Tourist Board) si Mihaela Munteanu (Look)

.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter