Pippa Middleton s-a căsătorit – Primele fotografii de la nuntă

Publicat pe

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit astăzi cu James Matthews, iubitul ei, în biserica Saint Mark din Englefield, evenimentul cu aer regal fiind considerat de mulţi drept nunta anului.

 

Mireasa a arătat superb într-o rochie Giles Deacon, ea sosind intr-o masina veche si intrand in biserica la braţul tatălului ei, Michael Middleton.

 

Pippa a avut alături întreaga familie, printre invitaţii săi speciali aflându-se Kate, sora mai mare, alături de prinţul William, şi cei doi copii ai lor, George şi Charlotte, care au primit rolurile de cavaler şi domnişoară de onoare.

 

De la ceremonie nu au lipsit nici Prinţul Harry, Prinţesa Eugenie sau jucătorul de tenis Roger Federer, venit împreună cu soţia lui, Mirka. Extrem de aşteptata, Meghan Markle, iubita lui Harry, nu şi-a făcut încă apariţia, aceasta urmând probabil să ajungă la petrecerea care va avea loc într-o impresionantă seră din sticlă, adusă din Belgia şi montată pe proprietatea familiei.

 

Pippa a zâmbit tot timpul şi a impresionat cu rochia aleasă, una foarte delicată şi rafinată. Aceasta este din dantelă şi are o trenă nu foarte lungă, creaţia scoţându-i în evidenţă silueta perfecta şi braţele tonifiate.

 

Mireasa a optat pentru o coafură simplă, dar de efect, strâgându-şi părul într-un coc şi purtând o tiara in par. Un voal delicat i-a acoperit chipul, Pippa aratand cu adevarat minunat in ziua cea mare.

 

Florentina Liutic, Foto: Northfoto

 

Pippa Middleton s-a căsătorit – Primele fotografii de la nuntăPippa Middleton s-a căsătorit – Primele fotografii de la nuntă

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter