Poliția a făcut 16 arestări în cazul Kardashian

Publicat pe

Datorită amprentelor ADN găsite pe o bijuterie pierdută de infractori la locul faptei, Poliția franceză a arestat 16 oameni în cazul jafului comis asupra vedetei de reality show Kim Kardashian.

 

Kanye West și Kim Kardashian

 

 

Atacatorii mascați au jefuit-o pe vedeta de 36 de ani pe data de 3 octombrie, în apartamentul său din Paris, de bijuterii în valoare de 9 milioane de euro, incluzând inelul său de logodnă de 20 de carate. Conform informațiilor oferite de Poliție, aceștia au părăsit locul faptei pe jos sau pe bicicletă, cel mai în vârstă dintre agresori având 72 de ani. Se pare că cei cinci atacatori – purtând măști de schi și haine cu însemnele Poliției –  au intrat în apartamentului de hotel în care Kim a locuit pe perioada Paris Fashion Week în jurul orei 3 dimineața.

 

 

Conform Le Figaro, jefuitorii erau un grup neomogen, cei mai mulți în jur de 50 de ani, cu excepția veteranului de 72, iar arestările au avut loc în Raincy, în suburbia nord-estică a Parisului Seine-Saint-Denis, în Vincennes, dar și în Ruen și Grasse. Deși inițial păreau profesioniști, spre ghinionul lor au lăsat cel puțin o urmă ADN pe o legătură folosită pentru a o imobiliza pe Kim. Apoi, în timpul fugii, unul dintre infractori a căzut cu bicicleta, scăpând punga de plastic în care avea diamante. Le-a adunat de pe jos, dar a omis unul (în valoare de 30.000 de euro), care a fost găsit și predat, câteva ore mai târziu, de un trecător.

 

Kanye, Kim, Saint și North

 

 

Surse din poliție afirmă că una dintre amprente i s-a potrivit unui individ cunoscut pentru jafuri și cazuri de drept comun, un gangster notoriu. Conform Le Point, banda de răufăcători a fost urmărită în timp ce încerca să vândă o bijuterie unui potențial cumpărător, ceea ce a dus la prinderea și arestarea jefuitorilor. Aceștia vor fi reținuți mai întâi pentru o perioadă de 96 de ore pentru „jaf armat, atac organizat, sechestrare și asociere cu delincvenți', urmând ca, în lumina ultimelor fapte, un detectiv să meargă la New York pentru a-i lua declarații lui Kim Kardashian. Nu se știe dacă vreuna dintre bijuterii a fost recuperată, dar cu siguranță pe  Kim a marcat-o infinit mai mult trauma prin care a trecut în timpul jafului, când aproape și-a văzut moartea cu ochii, fiind la un pas de a fi împușcată în spate. Din fericire, vedeta a avut parte de tot sprijinul din partea soțului ei, celebrul rapper Kanye West (39), care la vremea respectivă și-a anulat de urgență concertul pentru a-i fi aproape.

 

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter