Portretele alb-negru ale câştigătorilor Galei Globurilor de Aur 2016

Publicat pe

Câştigătorii de anul acesta ai Galei Globurilor de Aur au avut parte de o şedinţa foto de excepţie, aceştia fiind fotografiţi de celebrul duo olandez Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin.

 

Realizate în alb şi negru, portetele cu Leonardo DiCaprio, Lady Gaga, Kate Winslet, Brie Larson au prins viaţă în micul studio amenajat în culisele galei.

 

Rând pe rând, vedetele acestei gale, castigatori sau prezentatori, au fost fotografiate singure sau împreună cu o altă vedetă, iar portretele sunt de o claritate şi frumuseţe aparte.

 

Fotografi de modă, Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin lucrează împreună din 1986, cei doi realizând campanii pentru brand-uri celebre precum Chanel, Moschino, Stella McCartney sau Roberto Cavalli.

 

„Ne plac oamenii şi vrem să găsim imaginea cea mai iconică, eroică, atemporală şi esenţială a unei persoane'.

 

Foto: Instagram

 

Portretele alb-negru ale câştigătorilor Galei Globurilor de Aur 2016Portretele alb-negru ale câştigătorilor Galei Globurilor de Aur 2016
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter