Postările ciudate de pe Instagram ale Margheritei de la Clejani, în primele zile de când a fost prinsă drogată la volan: "Te fac pachet și îți dau foc! Eu sunt prințesa războinică"

Publicat pe

În weekend, Margherita de la Clejani a fost depistată pozitiv la Drug Test, în urma unui control efectuat de polițiști după ce a provocat un accident rutier. În timpul scurs de atunci, Marga a făcut o serie de afirmații ciudate, iar postările sale de pe Instagram i-au pus pe fani pe gânduri.

Postările ciudate de pe Instagram ale Margheritei de la Clejani, în primele zile de când a fost prinsă drogată la volan: "Te fac pachet și îți dau foc! Eu sunt prințesa războinică"Postările ciudate de pe Instagram ale Margheritei de la Clejani, în primele zile de când a fost prinsă drogată la volan: "Te fac pachet și îți dau foc! Eu sunt prințesa războinică"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Lasă-mă să trăiesc viața mea de rockstar!” – trasmite Margherita într-una dintre postările sale.

În timp ce fratele său, Fulgy, și-a închis toate conturile de socializare pentru a evita întrebările puse de fani referitor la situația în care se află acum Marga, tânăra este foarte activă pe internet.

„Ce să îți fac dacă le am pe toate? Bagă-ți unghia în gât și mori de ciudă!”, „Eu îmi fac prezența, tu faci diferența. Vreau să mă joc, dă-te fă-mi loc!”, „Frumoasa din România adormită”, „Te fac pachet și îți dau foc! Eu sunt prințesa războinică”, – sunt alte postări ale fiicei Clejanilor, toate însoțite de fotografii sexy ale ei și înjurături exemplificate prin emoticoane.

După tot scandalul provocat în urma accidentului și testării pozitive pentru heroină, Margherita a transmis un mesaj dubios la 5 dimineața pe rețelele de socializare.

„Îmi fac prezența, tu faci diferența’, a scris Margherita de la Clejani într-o postare pe Instagram.

Ulterior, Marga a revenit pe Instagram cu alte postări bizare.

„Vreau să-mi iau elicopter', a scris Margherita într-o postare, iar într-o altă intervenție pe Instagram a scris, în dreptul unei fotografii cu ea: „America, Hollywood, altceva' și a completat mesajul cu un emoticon ce exemplifică degetul mijlociu.

De altfel, când a fost luată de tatăl său de la Poliție, în dimineața producerii accidentului, tânăra a făcut o serie de declarații halucinante, la 5 dimineața:

Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood‘.

În pofida faptului că, în acest moment, este cercetată de poliție, Margherita pare că vrea cu tot dinadinsul să-i sfideze pe cei din jur, tânăra postând ieri pe contul personal de socializare niște filmări care au stârnit indignarea tuturor.

Bruneta a postat un nou clip cu ea, în care stă pe scaunul de lângă șofer, într-un autoturism… atât de relaxată, încât a scos picioarele pe geam! Mai mult, într-o altă filmare, tot în mașină, Margherita dansează lasciv, în timp ce în mână ține un pistol, dovadă că nu se sinchisește de faptul că are un dosar penal! În plus, Marga a scris „Fata bogată' și „Dragoste pentru mafia', pe clipurile postate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter