Povestea colierului de 100.000 de euro purtat la nuntă de Roxana Dobre. Soția lui Florin Salam a ales o piesă unică

Publicat pe

Despre nunta fastuoasă dintre Roxana Dobre și Florin Salam se va scrie mult timp de acum înainte și, cu siguranță, și despre superbul colier purtat de mireasă în ziua nunții, o piesă vintage cu diamante, în valoare de 100.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Roxana Dobre și Florin Salam și-au unit destinele pe 1 iunie, la malul mării, iar mireasa a fost în centrul atenției, alegând să poarte o rochie superbă la care a accesorizat un colier cu diamante în valoare de 100.000 de euro. În afara frumuseții, bijuteria are însă și o poveste, fiind o piesă unică.

Povestea colierului de 100.000 de euro purtat la nuntă de Roxana Dobre. Soția lui Florin Salam a ales o piesă unicăPovestea colierului de 100.000 de euro purtat la nuntă de Roxana Dobre. Soția lui Florin Salam a ales o piesă unică

Roxana Dobre, colier de 100.000 de euro la nunta cu Florin Salam

Roxana Dobre și Florin Salam s-au cununat civil și religios în aceeași zi. Pe 1 iunie, cei doi împreună cu oamenii apropiați, în jur de 350 de persoane, au sărbătorit marele eveniment și au avut parte de cele mai frumoase amintiri. Evident, mireasa a fost în centrul atenției, la fel și superbul colier pe care l-a purtat la gât în cea mai frumoasă zi.

Citește și: Câți bani a primit Alex Velea pentru o dedicație la nunta lui Florin Salam. Roxana Dobre a insistat să-l plătească 

Citește și: Biserica Ortodoxă Română nu recunoaște nunta lui Florin Salam:„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la…’

Citește și: Cum și-a cunoscut Șerban Copoț soția și cum a cerut-o în căsătorie: „Am făcut acel moment memorabil pentru noi doi' / EXCLUSIV

Citește și: Ce meserie a avut Florin Piersic Jr. în SUA, în tinerețe: „Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore”

Bijuteria vintage de 100.000 de euro aleasă de Roxana pentru a-și accesoriza rochia de mireasă are povestea ei. Este vorba despre o piesă unică, făcută în Italia, care are culoarea E, a doua pe scara valorilor. Diamantul este aproape incolor, urme mici de culoare putând fi detectate doar de un expert în domeniu, notează cancan.ro.

Colierul purtat în ziua nunții de soția lui Florin Salam nu doar că este o piesă rară, ci pietrele din componența sa, se spune, dau o mare energie pozitivă. Probabil nu întâmplător milionarii de peste Ocean preferă acest gen de bijuterii. Colierul, personalizat de Roxana la o bijuterie de lux, s-a potrivit perfect cu ținuta spectaculoasă din ziua nunții.

Roxana Dobre și Florin Salam, nuntă pe malul mării

Roxana și Florin sunt de mai bine de 8 ani împreună și au două fetițe, iar acum a venit momentul să-și unească destinele și în mod oficial. Cei doi au tot amânat nunta, din cauza pandemiei, dar pe 1 iunie a fost în sfârșit ziua cea mare. Totul s-a întâmplat la malul mării, pe plajă.

Mai exact, cununia civilă a fost oficiată pe plaja clubului Nuba, de la ora 17.00. Biserica aleasă pentru ceremonia religioasă a fost Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia, iar marea petrecere s-a întâmplat în clubul Nuba. Pe lângă cei peste 300 de invitați, l-a nuntă au mai participa și lăutarii și staff-ul lor, 100 la număr… Dar la nunta sa cu Roxana, Florin Slam nu s-a uitat la bani, artistul plătind aproximativ 350.000 de euro.

De la petrecere sau cununia civilă nu au lipsit nume mari în industria muzicii, inclusiv Tzancă Uraganu și logodnica lui, Marymar, Romeo Fantastik, Sorinel Puștiu, Jador. Nici Alex Velea nu a lipsit dintre invitați.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter