Povestea de dragoste dintre Angela Gheorghiu și iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Cum l-a cunoscut soprana pe Mihai și ce a atras-o la el: "E îngerul meu pe Pământ!"

Publicat pe

Angela Gheorghiu este exemplul clar al faptului că „există viață și după divorț”, dar și că dragostea nu ține cont de vârstă. De aproape șapte ani este fericită alături de tânărul Mihai Ciortea, în vârstă de 32 de ani, după o căsnicie nefericită alături de tenorul Roberto Alagna.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În 2013, Angela Gheorghiu a încheiat un mariaj nefericit, de 17 ani, alături de tenorul Roberto Alagna și imediat a învățat să iubească din nou. Cel care i-a furat inima era un stomatolog cu 22 de ani mai tânăr, fan înfocat al vocii sale. Ușor, ușor, Mihai Ciortea a trecut de la stadiul de fan la cel de iubit și, de aproape șapte ani, o face fericită pe Angela Gheorghiu.

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă!

Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.

Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea', povestea soprana pentru revista Elle.

Povestea de dragoste dintre Angela Gheorghiu și iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Cum l-a cunoscut soprana pe Mihai și ce a atras-o la el: "E îngerul meu pe Pământ!"Povestea de dragoste dintre Angela Gheorghiu și iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Cum l-a cunoscut soprana pe Mihai și ce a atras-o la el: "E îngerul meu pe Pământ!"

Angela Gheorghiu mărturisea în urmă cu ceva ani calvarul pe care a trebuit să îl suporte în căsnicia cu Roberto Alagna, despre care a spus că o bătea.

„Aceasta este cea mai neagră pagină din povestea vieţii mele. Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent. Era violent si in fata familiei mele si in fata familiei lui. Eram atat de obosita din cauza plansului si a tipetelor, eram complet kaput. ', povestea soprana, în urmă cu câțiva ani.

S-a măritat prima dată la 23 de ani

Soprana Angela Gheorghiu s-a căsătorit prima dată la 23 de ani, cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului Ștefan Gheorghiu, de la care a păstrat și numele.

Cu puțin timp înainte să se afișeze cu actualul partener, se pare că Angela Gheoghiu a avut o relație de câteva luni cu Cezar Ouatu, contratenorul român care a mers la Eurovision. Cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar niciodată nu au recunoscut relația.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter