Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela, soția lui: "Am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri, stând la peluză"

Publicat pe

Nicușor Dan și Mirabela, soția lui, formează un cuplu frumos, iar relația lor este cu atât mai durabilă cu cât cei doi se sprijină reciproc din toate punctele de vedere. Recent, Mirabela, i-a adus soțului ei un tribut impresionant, în încercarea de a-i face cunoscută și latura personală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicușor Dan și Mirabela, soția lui, fac față împreună, în aceste zile, atacurilor venite din partea oponenților politici ai candidatului la Primăria Capitalei. Nu este pentru prima oară când președintele USR candidează la funcția de primar și chiar dacă cei doi soți sunt obișnuiți deja cu loviturile sub centură, Mirabela a decis să dezvăluie și o altă latură a caracterului partenerului ei, pentru că „s-au scris multe despre Nicușor și totuși prea puține'.

„Cu Nicușor, fiecare zi e una deosebită”

Nicușor Dan și Mirabela se cunosc de 15 ani și au fondat Asociația Salvați Bucureștiul, iar de atunci formează un cuplu. Într-o postare emoționantă, soția candidatului la Primăria Capitalei a dezvăluit detalii neștiute despre viața lor de cuplu, dar și despre fiica lor, micuța Aheea, și nu în ultimul rând despre omul Nicușor Dan.

„S-au scris multe despre Nicușor și totuși prea puține, dacă este să mă gândesc la ce reprezintă Nicușor pentru România. Nu voi face lista realizărilor lui, vă las pe voi să o faceți, dar voi scrie câteva rânduri despre ce înseamnă Nicușor pentru familia noastră, despre bucuria de a-l avea ca partener de viață și tată al fetiței noastre.

Cu Nicușor, fiecare zi este una deosebită, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescență atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah și cărți, cu câte o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite și ne urcam în mașină, fără să știm destinația finala”.

Citește și: Apariție rară a Angelinei Jolie, împreună cu copiii. Shiloh, fiica cea mare, a devenit de nerecunoscut

Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela, soția lui: "Am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri, stând la peluză"Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela, soția lui: "Am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri, stând la peluză"

„Îl consider echilibrul căminului nostru”

Nicușor Dan și Mirabela formează un cuplu de 15 ani, iar soția lui, în pofida trecerii timpului, pare la fel de îndrăgostită de el.

Nicușor m-a învățat « iubirea necondiționată» și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetița noastră. Nicușor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez.

Cu Nicușor am căutat stațiuni mai puțin cunoscute turiștilor, în Grecia, până la 4 dimineața, am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri pe stadion, stând la peluza. Dar tot cu Nicușor am căutat locuință, grădiniță și bonă pentru Aheea sau medici, atunci când a fost cazul.

Nicușor este acel membru al familiei pe care toată lumea îl iubește, îl respectă și-l apreciază, și asta nu pentru ceea ce face el în viața publică, ci pentru iubirea cu care ne-înconjoară și pentru modul în care relaționează ca fiu, frate, nepot, verișor, prieten, tată și partener.

Tot el ne reamintește, zi de zi, să fim recunoscători pentru șansa de a fi sănătoși și de a fi împreună, să nu uităm să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea”.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo: „Aveam 18 ani”. Ușa i s-a „deschis” după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

Nicușor Dan și Mirabela, împreună și la bine, și la greu

Mirabela, care i-a fost alături soțului ei încă din prima clipă, este convinsă că proiectele sale vor fi bine primite de bucureșteni și că-i vor aduce victoria în alegeri.

În ceea ce privește proiectul București, l-am susținut pe Nicușor încă de când a înființat Asociația Salvați Bucureștiul' și, ulterior, când a decis să intre în politică. Astăzi, eu și fiica noastră continuăm să-l susținem, chiar dacă asta se traduce în «mai puțin timp petrecut în familie», pentru că nu este doar proiectul lui, este proiectul tuturor celor care-și doresc o schimbare.

Pentru mine, Nicușor este un învingător și sunt optimistă că și noi, locuitorii Bucureștiului, vom învinge pe 27 septembrie când vom ieși să votam. Să nu uităm, fiecare vot contează!”, a scris Mirabela.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei. A câștigat de două ori Olimpiada Internațională de Matematică și a renunțat la Paris pentru București

Foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter