Povestea Doiniţei Ioniţă de la "X Factor". Concurenta lui Ştefan Bănică a trecut printr-o dramă în 2017

Publicat pe

Doiniţa Ioniţă a intrat în finala X Factor 2018. Concurenta lui Ştefan Bănică are o voce impresionantă. Aşa a reuşit să cucerească publicul! 

Doinița Ioniță, în vârstă de 16 ani, este în finala X Factor 2018. Adolescenta din Râmnicu Sărat are mari ambiții privind cariera ei muzicală și pare să nu-i stea nimic în cale. După ce a câștigat show-ul de talente Next Star, ea a participat la numeroase alte concursuri, atât în țară cât și peste hotare.

„Am cântat la Festivalul de Film de la Cannes, în deschidere la Săptămâna Modei din New York. Am venit la X Factor cu speranța că îl voi câștiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway', spune Doinița pe scena X Factor.

Doinița relatează despre ea că poate atinge patru octave pe claviatură, dar nu se va lăsa până nu va ajunge să le poată atinge pe toate opt. „Eu sper să pot duce toată claviatura. Asta îmi doresc și asta îmi propun', mărturisește Doinița Ioniță spre surprinderea juraților X Factor.

În iunie 2017, Doinița și-a pierdut tatăl după ce acesta a făcut infarct pe un șantier din Franța. Gică Ioniţă era susţinătorul financiar al familiei şi al carierei în muzică a Doiniţei Ioniţă, după ce mama acesteia a renunțat la serviciu pentru a-și putea susține fiica în cariera sa.

Doiniţa Ioniţă, în finala X Factor

Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan sunt finaliștii ‘X Factor’ de anul acesta! Duminica viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, unul dintre aceștia va deveni câștigătorul marelui premiul ‘X Factor’ și al premiului în valoare de 100.000 de euro.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter