Povestea lui Claudiu Gherguț, câștigătorul Chefi la cuțite 2025. A avut o copilărie grea, marcată de lipsuri: „Mama era plecată în Italia. În frigider erau un pic de muștar și o pâine mucegăită”

.

Claudiu Gherguț este câștigătorul Chefi la cuțite 2025, premiu care îi confirmă talentul în gastronomie și îi deschide uși către noi oportunități profesionale. Cu un parcurs remarcabil și o poveste impresionantă de viață, concurentul a reușit să cucerească jurații și publicul prin creativitate, perseverență și pasiune pentru bucătărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudiu Gherguț a demonstrat că, prin muncă, ambiție și o sete nestinsă de a evolua, orice vis poate deveni realitate. Deși începuturile nu au fost ușoare, el a găsit mereu puterea de a merge mai departe, transformând fiecare obstacol într-o lecție și fiecare eșec într-o nouă rețetă spre succes.

claudiu-ghergut-noul-rege-de-la-chefi-la-cutite-1200×675claudiu-ghergut-noul-rege-de-la-chefi-la-cutite-1200×675

Citește și: Claudiu Gherguţ a câștigat Chefi la cuțite 2025: „Nu am putut să mai stau în picioare!”/ Ce promisiune a făcut bucătarul, la începutul competiției, dacă va câștiga marele premiu

Povestea lui Claudiu Gherguț, câștigătorul Chefi la cuțite 2025

Povestea de viață a lui Claudiu Gherguț este una plină de sacrificii și amintiri dureroase. A crescut cu lipsuri, cu mama plecată departe și cu un frigider aproape gol. Într-o copilărie marcată de lipsuri, singura hrană a fost uneori doar o felie de pâine feliată, mucegăită, cu muștar și ceapă.

„Aș vrea să ajut copiii care aveau problemele pe care le-am avut eu când eram mic. Să-i ajut prin bucătărie să devină cineva și să uite de problemele de acasă, să aibă un viitor mai bun decât cum am trăit eu când eram mic. Îmi aduc aminte când eram acasă și mama era deja plecată în Italia. În perioada aceea nu aveam foarte mult de mâncare. Singurele lucruri care erau în frigider erau un pic de muștar și o pâine feliată și un pic mucegăită. Aveam niște ceapă, sare, a fost singurul lucru pe care l-am mâncat în ziua aceea. A fost atât de marcant încât acum, câteodată, ca să-mi aduc aminte de unde am venit, mai ales când mă întorc în România, prima chestie pe care o mănânc e o felie de pâine cu muștar și ceapă', a declarat Claudiu Gherguț, la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Claudiu Gherguț, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia la Chefi la Cuțite: „Ca să îmi aduc aminte de unde am venit, mănânc o felie de pâine cu muștar și ceapă”

Citește și: Cine este Alina Campigotto, sora lui Mihai Petre. Este campioană la dans sportiv și are un fiu

Toți chefii i-au oferit cuțitele de aur

Pe lângă povestea impresionantă, Claudiu a bifat o premieră în istoria emisiunii „Chefi la cuțite': a obținut toate cuțitele de aur de la cei patru jurați, o performanță remarcabilă care a confirmat talentul și dedicarea sa.

A ales să meargă mai departe în echipa chefului Orlando Zaharia, iar această decizie s-a dovedit a fi una inspirată, deoarece, în cele din urmă, a câștigat competiția și premiul în valoare de 30.000 de euro.

„Acesta este primul meu concurs legat de bucătărie. Nu m-am înscris eu, ci foștii mei colegi din România. Eu nu sunt foarte ok cu camerele, am și probleme cu limba din cauză că am plecat acum foarte mult timp de acasă. Am plecat acum vreo 20 de ani din țară. Am zis să o încerc și pe asta, e o experiență diferită și un altfel de adrenalină de care poate am nevoie', a spus Claudiu Gherghuț în filmulețul de prezentare.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Buton