Premiile Grammy de consolare. Cadou însuflețit pentru artiștii care nu au fost premiați

Publicat pe

De la cea de a 60-a ediție a Premiilor Grammy, pentru prima dată nimeni nu a plecat dezamăgit. Gazda serii, James Corden, le-a promis celor care nu au câștigat un trofeu un premiu de consolare. Ca atare, artiștii perdanți au primit câte un… cățel!

 

Premiul de consolare de la Grammy…

Premmile Grammy de anul acesta au fost pline de surprize, iar una dintre ele a fost… lătrătoare! Ce poate fi mai drăguț decât un Premiu Grammy? Cu siguranță, un pui de cățel! Aceasta a fost surpriza pe care James Corden, gazda celei de-a 60-a ediții, le-a făcut-o celor care nu au plecat acasă cu un Premiu Grammy. Pentru prima oară în istoria premiilor, marii perdanți au fost mai fericiți poate decât câstigatorii, deoarece au primit câte un puiuț simpatic de pug.

Jeremy Seinfeld a primit un pug in loc de Grammy!

Surpriza s-a produs în momentul în care s-a anunțat premiul pentru Cel mai bun album de comedie. Adjudecat de David Chapelle pentru The Age Of Spin/Deep In The Heart Of Texas'. Conform părerii unanime, adevărații câștigători ar fi trebuit să fie Jerry Seinfeld, Sarah Silverman și Jim Gaffigan. Ca atare, aceștia au fost recompensați la Premiile Grammy nu cu un trofeu, ci cu câte un puiuț super simpatic de pug. Reacțiile au fost neprețuite și, cu siguranță, au șters mult din amărăciunea înfrângerii.

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter