Președintele asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost reținut pentru viol. Victima ar fi chiar fiica lui

Publicat pe

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost reținut de polițiști pentru că este bănuit că a violat un minor, iar victima ar fi chiar fiica lui vitregă.

Bogdan Drăghici a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bănuit că ar fi agresat sexual şi violat un minor, anunță Mediafax. Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A) este bănuit de mai multe fapte, iar una dintre victimele sale ar fi chiar fata lui vitregă.

Plângere a fost depusă chiar de mama fetei. Se pare că necazul s-ar fi întâmplat în urmă cu mai mulți ani. Bogdan Drăghici și-ar fi săvârșit faptele pe parcursul a 4-5 ani și este vorba de mai multe victime în acest caz. În prezent, preşedintele Alianţei este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul și-ar fi agresat fiica, atunci când aceasta avea 10 ani. Se pare că Bogdan Drăghici își abuza fiica atunci când mergea în deplasări. Mai grav este că Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A) ar avea chiar și filmulețe când își agresa sexual fata vitregă.

Mama fetei este disperată

„Vreau să-mi protejez copilul, nu fac declarații, nu pot și nu știu să vă dau detalii. Este o anchetă în curs. Am cerut ordin de protecție împotriva soțului, dar a fost respinsă, bineînțeles, pentru că trăim în România', a spus Helen Drăghici pentru Libertatea.

În luna iulie, femeia a cerut un ordin de protecție împotriva lui Drăghici, însă instanța a respins solicitarea ca neîntemeiată.

FOTO: Libertatea

Președintele asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost reținut pentru viol. Victima ar fi chiar fiica luiPreședintele asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost reținut pentru viol. Victima ar fi chiar fiica lui
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter