Prima cerere în căsătorie la Mireasa. Perneș și Sabrina s-au logodit

Publicat pe

Moment emoționant în emisiunea „Mireasa”: a avut loc prima cerere în căsătorie. Perneș i-a pus întrebarea cea mare Sabrinei. Concurenta a acceptat fără să stea pe gânduri și imediat a făcut și primele declarații despre unul dintre cele mai fericite momente din viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Prima cerere în căsătorie la Mireasa- Capriciile Iubirii. Fericitul cuplu care a avut parte de momente de neuitate este format din Perneș și Sabrina. Concurentul a decis să îi pună întrebarea cea mare tinerei, iar aceasta a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Prima cerere în căsătorie la Mireasa. Perneș și Sabrina s-au logoditPrima cerere în căsătorie la Mireasa. Perneș și Sabrina s-au logodit

La puțin timp după, cei doi îndrăgostiți au făcut și primele declarații despre relația lor, dar și cum și-au petrecut noaptea la hotel. Iată ce spune Perneș și Sabrina!

Citește și: Manu de la Mireasa este acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată:'Nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă'

Citește și; De ce este Alina Rusu de la Mireasa virgină la 30 de ani:„Nu am avut relații intime’

Citește și: Raluca Drăgoi s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Cât a slăbit Andreea Grămoșteanu de la Mondenii pentru rolul principal din filmul #dogpoopgirl: „A fost un regim destul de drastic/ EXCLUSIV

Prima cerere în căsătorie la Mireasa

Perneș a pregătit totul până la ultimul detaliu. A luat-o pe Sabrina și au mers departe de casa Mireasa, acolo unde s-au relaxat și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Se pare că concurentei i-ar fi trecut prin cap că o să fie cerută în căsătorie, dar a crezut că nu acesta este momentul.

‘Atunci când am ajuns acolo, cumva.. Nu știam exact că asta o să facă, dar m-am gândit cumva, pentru că și atmosfera de așa natură, nu era unde mi s-a zis că o să merg, deja dădeau cu virgulă multe lucruri, dar n-am crezut că o face. Oricum aș fi zis da, nu se punea problema, dar nu știi cum să reacționezi într-un moment din ăsta, a mărturisit Sabrina emoționată.

Astfel, concurentul de la Mireasa nu a stat prea mult pe gânduri și i-a pus întrebarea cea mare. Acesta a aflat răspunsul fără întârziere: plină de emoții, Sabrina a acceptat cererea. Cei doi au petrecut noaptea împreună, la hotel. 

Mătușa Sabrinei, doamna Elisabeta, a intrat în direct și i-a felicitat pe cei din îndrăgostiți.

Am intrat, deși știi că nu prea îmi place să intru în direct. Am vrut să te felicit și să îți spun că ne bucurăm pentru tine și abia așteptăm să îl aduci pe Perneș la noi acasă, i-a urat mătușa Sabrinei.

sursă foto- Captură video, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă