Prima echipă care va participa la Asia Express sezonul 4. Surpriză de proporții: este vorba despre un bărbat pe care îl vezi zilnic la TV și soția lui

Publicat pe

Deși pregătirile pentru Asia Express sezonul 4 sunt amânate, din cauza pandemiei globale de COVID-19, se conturează deja echipele care vor lua parte la noul sezon din show-ul care a cucerit România. 

Prima echipă care va participa la Asia Express sezonul 4. Surpriză de proporții: este vorba despre un bărbat pe care îl vezi zilnic la TV și soția luiPrima echipă care va participa la Asia Express sezonul 4. Surpriză de proporții: este vorba despre un bărbat pe care îl vezi zilnic la TV și soția lui

O pereche de celebrități a anunțat că se poate să participe Asia Express sezonul 4.

Citește și: Un concurent de la Asia Express a trișat în timpul competiției! A ascuns o sumă mare de bani, dar s-a dat de gol…

În cadrul emisiunii XNS de la Antena 1, Dan Capatos a anunțat prima pereche de concurenți de la Asia Express sezonul 4. Este vorba despre Cătălin Bordea și Livia, soția lui. 

Bordea a declarat că îi este teamă să accepte această provocare și încă nu a primit oferta producătorilor emisiunii de a participa în următorul sezon. Însă Livia își dorește foarte mult să participe la Asia Express sezonul 4.

Producătorul General al emisiunii a declarat că se lucrează la castingul pentru Asia Express sezonul 4

‘Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Și cu voi, echipa de casting s-a întâlnit în luna aprilie a anului trecut, parcă., a spus Mona Segall, Producătorul General al emisiunii Asia Express.

Citește și: Răzvan Fodor, mesaj tranșant pentru cei care cred că Asia Express nu e 100% real: 'E aproape o jignire să spună cineva că a fost blat'

‘Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate., a mai spus Mona Segall, producătorul emisiunii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter