Prima imagine cu Andreea Bălan, după ce a fost operată a doua oară. Are zâmbetul pe buze

Publicat pe

Andreea Bălan a fost externată după ce a fost operată pentru a doua oară într-un interval de timp foarte scurt. Vedeta arată foarte bine, în ciuda complicațiilor apărute, are zâmbetul pe buze, semn că este pozitivă. 

După ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ea a fost operată deoarece s-a trezit într-o baltă de sânge. De trei ori a ajuns la spital în două săptămâni, dar iată că acum se simte bine.

Chiar astăzi, în jurul orei prânzului, Andreea Bălan a părăsit spitalul unde a fost internată. Este zâmbitoare, pare că se simte destul de bine în ciuda tuturor greutăților prin care a trecut.

Conform Spynews, frumoasa artistă a ieşit din clinica privată îmbrăcată cu o pereche de colanţi de culoare negră, o bluză în aceeaşi nuanţă şi o pereche de botine albe. Andreea Bălan avea, de asemenea, un plic în mână, care conţinea, cel mai probabil, fişe din spital, după ce a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor.

Ce spune medicul despre starea de sănătate a Andreei Bălan

„A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice.

Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește.', a declarat medicul Ovidiu Peneș, pentru spynews.ro.  

Foto: Facebook, Spynews

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva