Prima imagine cu cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea. Tavi Clonda s-a emoționat: ”Seamănă cu Victoria?”

Publicat pe

A mai rămas puțin până când Gabriela Cristea va aduce pe lume cea de-a doua fetiță. Prezentatoarea TV este însărcinată în trimestrul al treilea, iar în primăvara urmează ca micuța să vină pe lume. Vedeta a fost la control și a făcut o ecografie, moment în care Tavi Clonda s-a topit când și-a văzut fetița.

După ce prezentatoarea TV de la Antena Stars a făcut ecografia, Tavi Clonda s-a mândrit cu cea de-a doua fetiță pe rețelele de socializare. În imaginea de mai jos se poate observa cum trăsăturile micuței se pot vedea foarte clar. Viitorul tătic este foarte nerăbdător să își strângă fetița la piept, iar emoțiile sunt puternice la fel ca la prima fetiță.

'Sunt foarte emoționat să împărtășesc cu voi prima poză cu noua noastră minune din burtica lui mami❤️✌… Seamănă cu Victoria?', a scris Tavi Clonda, în dreptul postării.

Gabriela Cristea este pe ultima sută de metri cu sarcina, iar vedeta încă lucrează. Recent, vedeta a fost răcită și a fost nevoită să stea departe de fiica ei, Victoria, pentru ca micuța să nu ia virusul. Prezentatoarea TV va naște în luna martie cea de-a doua fetiță.

Prima imagine cu cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea. Tavi Clonda s-a emoționat: 'Seamănă cu Victoria?'Prima imagine cu cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea. Tavi Clonda s-a emoționat: 'Seamănă cu Victoria?'

Citește și: Gabriela Cristea are probleme de sănătate înainte de a naște al doilea copil. Bebelușul vine pe lume în luna martie

Citește și: Gabriela Cristea se mândreşte cu burtica de gravidă. Prezentatoarea TV naşte în primăvară

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter