Prima imagine cu fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. E mulatră și are mult păr

Publicat pe

Andreea Ibacka a adus pe lume în urmă cu câteva luni primul ei copil. Până acum, proaspăta mămică a vrut să o țină pe micuță departe de ochii curioșilor. Vedeta a postat prima imagine cu fetița ei și a lui Cabral, iar micuța este mulatră.

Probabil mulți dintre voi erați curioși să vedeți cum arată cea de-a doua fetiță a lui Cabral. Iar o singură întrebare stătea pe buzele tuturor: este albă sau mulatră? Ei bine, micuța pare a fi mulatră și are părul negru la fel ca tatăl ei. Cu siguranță micuța seamănă mai mult cu tatăl decât cu mama ei, Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a născut în luna decembrie a anului trecut, după ce bebelușa s-a lăsat așteptată. Soția lui Cabral a depășit termenul de sarcină, iar minunea lor a venit pe lume și le-a umplut viața de fericire.

Cabral mai are o fată din prima căsătorie cu Luana Ibacka. Inoke Ibacka este foarte fericită că mai are o surioară, ba chiar ea i-a ales numele acesteia.

Prima imagine cu fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. E mulatră și are mult părPrima imagine cu fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. E mulatră și are mult păr

Cum o cheamă pe fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

Un pic mai darnică din punct de vedere al informațiilor decât Cabral, Andreea a dezvăluit pe blogul ei care este numele fetiței și cum a fost ales acesta. Mai mult, spre bucuria admiratorilor, actrița a postat prima fotografie cu ea și micuța.

'Alegerea unui prenume pentru fetița noastră a adus multă presiune pe umerii noștri de părinți. 🙂

Și cu toate că am simțit de la începutul sarcinii cât de important este să-i găsim un nume care s-o definească până la adânci bătrâneți (drept dovadă am și demarat căutările devreme), am ajuns s-o cunoaștem (9 luni mai târziu) și s-o strigăm „fetița’. Sau „Petunia’, pe numele de cod. (…)

Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta.

Namiko, „copilul valurilor’, un nume de origine japoneză.

Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi.', a explicat Andreea Ibacka.

Citește și: Cine este şi cum arată tatăl lui Cabral: 'A venit să mă ia în Congo!'

Citește și: Andreea Ibacka a născut. Cabral, plin de emoții: 'Gata!'

FOTO: Instagram 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă