EXCLUSIV/ Prima reacție a Mioarei Roman despre despărțirea fiicei sale de Marius Elisei

Publicat pe

În prag de sărbători, Oana Roman a decis să facă publică schimbarea survenită pe plan personal, respectiv separarea de  tatăl fiicei sale, Marius Elisei. Mama vedetei, Mioara Roman, habar nu are de planurile lor.

EXCLUSIV/ Prima reacție a Mioarei Roman despre despărțirea fiicei sale de Marius EliseiEXCLUSIV/ Prima reacție a Mioarei Roman despre despărțirea fiicei sale de Marius Elisei

Oana Roman a vorbit public despre problemele din familia sa: În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca și cuplu.Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide', a mărturisit ea pe o rețea de socializare.

Contactă telefonic de Libertatea, mama Oanei Roman nu este la curent cu impasul în care se află cei doi. Mai mult, ea nu are de gând să se implice și să discute cu amândoi pe tema separării. Nu știu nimic, pe cuvântul meu de onoare! Habar nu am. Locuim împreună, dar sunt destul de separată, am dormitorul meu la parter. Oana mă mai roagă să mai stau cu fetița. Nu mă bag, sunt prea bolnavă', a declarat, pentru Libertatea, Mioara Roman.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter