Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry. Lilibet e a 11-a strănepoată

Publicat pe

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit vineri părinții unei fetițe, cel de-al doilea copil al cuplului, într-un spital din Santa Barbara, iar Regina Elisabeta a II-a și membrii familiei sale i-au felicitat pe proaspeții părinți.

Familia Regală britanică are toate motivele de bucurie. Vineri a venit pe lume, în Santa Barbara, cel de-al doilea copil al Ducilor de Sussex. Meghan Markle a adus pe lume o fetiță, cel de-al doilea copil al cuplului și atât mama, cât și micuța sunt în perfectă stare de sănătate. Regina și membrii familiei sale i-au felicitat pe proaspeții părinți.

Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry. Lilibet e a 11-a strănepoatăPrima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry. Lilibet e a 11-a strănepoată

Regina Elisabeta a II-a, din nou străbunică

În pofida faptului că între Ducii de Sussex și membrii Familiei Regale britanice relațiile s-au răcit după ce Meghan și Harry au renunțat la statutul de membri seniori și au părăsit Marea Britanie, Prințul a rămas în continuare nepotul preferat al Reginei. Și cum, vineri, acesta a făcut-o pe Elisabeta a II-a pentru a 11-a oară străbunică, în familie a fost motiv de sărbătoare. Atât Regina, cât și membrii familiei sale, dar și membri ai guvernului britanic i-au felicitat pe proaspeții părinți.

„Regina, Prinţul de Wales, Ducesa de Cornwall, Ducele şi Ducesa de Cambridge au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii fiicei ducelui şi ducesei de Sussex', a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat oficial.

Prințiul William și Kate Middleton i-au felicitat personal pe proaspeții părinți pe contul lor de socializare.

„Suntem cu toții încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili. Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie', au scris Ducii de Cambridge.

Citește și: Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor: „Eu l-am cerut în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Tora Vasilescu s-a retras la Buftea de zece ani. Imagini din casa artistei

Citește și: Lora a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident: „Am avut probleme fizice, dar și psihologice” / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi, apariție controversată pe Instagram. Mulți au crezut că nu poartă lenjerie intimă

De asemenea, o reacţie a venit şi din partea prim-ministrului guvernului britanic, Boris Johnson, dar și din partea șefului opoziției laburiste, Keir Starmer:

„Multe felicitări Ducelui şi Ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor', a spus Boris Johnson. 

„Veşti minunate! Felicitări ducelui şi ducesei de Sussex', a fost mesajul lui Keir Starmer.

Omagiu adus Reginei Elisabeta și Prințesei Diana

Meghan Markle a adus pe lume, la finele săptămânii trecute, o fetiță. Cuplul a anunțat că micuța a venit pe lume vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11.40, iar mama și copulul se află într-o stare bună de sănătate. Meghan și Harry și-au adus omagiul pentru Regina Elisabeta a II-a, dar și pentru Prințesa Diana, care nu a apucat să-și cunoască nepoții, micuța primind numele buncii, dar și pe cel a străbunicii sale. Fiica Ducilor de Sussex se numește Lilibet-Diana Mountbatten Windsor, primind numele de alint din copilărie al suveranei Marii Britanii.

„Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră', au transmis Harry și Meghan.

Lilibet-Diana este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a și este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări al cărei șef de stat este Elisabeta a II-a. 

Fot: Hepta, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă