Daniel Onoriu, primele declarații după eliberarea din arest: "Eu m-am dus la nevasta mea din iubire" / Ea a cerut ordin de protecție

Publicat pe

Daniel Onoriu a oferit primele declarații după eliberarea din arest și a clarificat motivele pentru care a stat 20 de zile în spatele gratiilor. Daniel Onoriu insistă pe ideea că nu o urăște pe soția sa, Isabela, și nu a vrut niciodată să-i facă rău, iar singurul motiv pentru care a încălcat ordinul de restricție a fost iubirea pentru ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ziua de marți, 13, a fost cu mult noroc pentru Daniel Onoriu, căci pilotul de raliuri a fost eliberat din închisoare, după ce procurorii îi dăduse cu câteva zile înainte încă 30 de zile de arest preventiv.

Daniel Onoriu, primele declarații după eliberarea din arest: "Eu m-am dus la nevasta mea din iubire" / Ea a cerut ordin de protecțieDaniel Onoriu, primele declarații după eliberarea din arest: "Eu m-am dus la nevasta mea din iubire" / Ea a cerut ordin de protecție

Ce spune Daniel Onoriu despre perioada petrecută în arest

'M-a luat avocata mea de acolo. Am stat ultimele 20 de zile la Arestul Central, iar primele 15 zile am fost la Secția 9. La Secția 9 am fost arestat cu un prieten din copilărie, am avut condiții ok cât de cât acolo.

Familia m-a căutat, mi-au făcut pachet, tot ce mi-au trebuit, i-am văzut pe mama, tata. Ieri seară mi-am văzut copii, Costi și Andreuța, a venit mama, un verișor de-al meu. După ce am ieșit din arest m-am dus la Secția 5', a spus Daniel Onoriu pentru Spynews.ro.

Daniel Onoriu a mărturisit că el niciodată nu a vrut să facă rău nimănui și că tot timpul și-a iubit soția, care tot ea l-a băgat ulterior la închisoare.

'Aș vrea să lămuresc pe toată lumea, să spun ce s-a întâmplat. Eu sunt un băiat pocăit, nu aș face rău niciodată în viața mea nimănui, că mi-e frică de Dumnezeu. Părinții mei sunt penticostali, eu sunt un copil care am crescut în Biserică și cu frica lui Dumnezeu, iar pe Isabela eu am iubit-o ca pe soția mea, i-am oferit respectul unei soții, așa cum face orice bărbat matur. Din păcate s-a terminat între noi, mi-a făcut lucruri foarte urâte, nu vreau să le spun, dar dacă ea a vrut să facă așa, atunci să fie sănătoasă în noua ei viață', a mai spus Daniel Onoriu.

De ce a ajuns Daniel Onoriu în arest

Daniel Onoriu a povestit pentru Spynews.ro și de ce s-a ajuns ca soția lui să ceară un ordin de restricție împotriva sa. El susține că i-a dat niște mesaje prin care îi cerea să se împace cu el, însă Isabela Onoriu ar fi editat acele mesaje și ar fi făcut niște mesaje fake cum că Daniel Onoriu vrea să-i aruce cu acid de baterie pe față, lucru de care zice că e total neadevărat.

În seara când a fost arestat, Daniel Onoriu a mers acasă la ea pentru a-i spune că o iubește, iar acesta i-a transmis că a vrut să o testeze dacă într-adevăr ține la el. Pentru că nu i-a răspuns la mesajele de împăcare, atunci i-a afirmat că se va autodenunța la poliție, așa cum s-a și întâmplat.

'Eu i-am dat ei niște mesaje să ne împăcăm, iar ea le-a făcut în Photoshop, nu știu cum a reușit, le-a editat și a trimis la procuratură mesaje cum că eu aș vrea să-i arunc acid de baterie pe față. Cum să fac eu așa ceva, când eu îmi iubesc femeia?! M-am dus atunci în seara aceea la ea acasă din iubire, am fost cu mama mea la ea acasă, mama mea a fost și mama ei timp de 5 ani jumătate. I-am zis că „Isabela, te iubesc, hai să ne împăcăm”.

Nu am înjurat-o, nu i-am zis nimic rău, i-am zis că dacă nu vrea să ne împăcăm sun la 112 să mă autodenunț că mi-am încălcat ordinul de restricție. Am vrut să văd mai mult cât de mult îi pasă. A venit poliția, m-a luat, am dat declarații și după m-au dus la Obregia prima noapte, după la Secția 9, iar după la Arestul Central', ne-a mai spus Daniel Onoriu.

Citește și: Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran:’Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei’

Citește și: Whats UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:'Încheiem prietenia'

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Meghan Markle și prinții de Wales, Kate și William:'Nu am realizat că este nepotrivit'

Cum a fost perioada de arest pentru Daniel Onoriu

Pilotul de raliuri spune că în arest într-adevăr a fost foarte greu, dar oamenii de acolo s-au comportat frumos cu el, i-au oferit respect și chiar nu a avut probleme în acest sens. Totuși, era destul de trist atunci când se vedea lipsit de libertate și cu mâinile încătușate.

'Eu nu sunt un băiat care să stea în arest, eu am stat 55 de zile în comă și 4 luni la Terapie Intensivă și au fost condiții foarte grele. Să știi că polițiștii s-au comportat frumos cu mine, cu respect, mulți m-au recunoscut fiind campion național. Mă simțeam foarte trist când plecam de la secție către judecătorie numai în cătușe, e trist așa, știi!

Le-am zis judecătorilor ieri că eu m-am dus la nevasta mea din iubire, nu de altceva, și m-am dus cu mama mea. Am spus că anul trecut am stat în comă de sărbători și copiii mei nu m-au avut și nu mă lăsați să stau și acum de sărbători la fel, la pușcărie', a mai zis Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu, hotărât să nu o mai caute niciodată pe soția lui

Pilotul de raliuri susține că Isabela nu îl mai iubea, căci nu mai voia să doarmă cu el în pat, iar atunci a hotărât chiar Daniel Onoriu ca ei doi să meargă pe drumuri separate în viață și să-și vadă fiecare de treburile sale.

Daniel Onoriu mărturisește că Isabela așa i-ar fi făcut și fostului iubit, cel de dinainte de a avea o relație cu pilotul, iar același lucru s-a repetat și în cazul său.

'Nu o s-o mai caut niciodată. Noi n-am avut un motiv real de ceartă, totul a plecat de la mine, am vrut să divorțăm. Ea s-a conformat, a plecat în prima săptămână la tata, după care tata i-a dat niște bani să stea în chirie, s-a mutat ulterior.

Eu am vrut să divorțez pentru că simțeam că nu mă iubește. Eu când m-am cunoscut cu ea îmi zicea că a fost iubita unui cetățean turc de 7 ani și că de 3 ani nu mai doarme cu el în pat că nu-l mai iubește. Așa mi-a făcut și mie. În ultimii 2 ani, și înainte de a mă opera, nu mai dormea cu mine în pat. Divorțul încă n-a fost pronunțat, în curând nu va mai fi soția mea, cred că în ianuarie avem termen', a mai spus Daniel Onoriu.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu și mărturisește că Isabela i-a făcut mult rău și l-a băgat în arest, Daniel Onoriu spune că soția lui are și calități frumoase și e o femeie plăcută, dar care nu știe să iubească.

'I-am spus atunci că eu cred că ea nu mă mai iubește, eu fiind un băiat romantic, i-am zis că hai să ne vedem fiecare de viața lui. Au fost cinci ani jumătate frumoși în care ne-am plimbat în toată lumea. Îmi pare rău că nevasta mea nu a apreciat viața pe care i-am oferit-o.

De-a lungul celor 5 ani jumătate i-am oferit respect, iubire, familie, copiii mei au fost prietenii ei, părinții mei au fost părinții ei. Ea îi povestea mamei mele că atunci când era mică mama ei o bătea.

Eu cred că pentru că n-a avut parte de iubire când era mică, de aia a devenit așa rea când a devenit mare, nu știe să iubească. Dar să știi că are și calități frumoase, e un om foarte curat, un om plăcut, are calități frumoase, dar nu știe să iubească', a mai spus Daniel Onoriu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter