Primele fotografii cu Prinţul Harry şi Meghan Markle ţinându-se de mână

Publicat pe

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt împreună de aproximativ un an, iar acum relaţia lor este una publică. Cei doi s-au afişat împreună la Toronto la un meci de tenis derulat în cadrul Jocurilor Invictus.

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle au sosit la meci ţinându-se de mână, ca orice cuplu de îndrăgostiţi.

Bineînţeles, camerele de filmat si aparatele de fotografiat au fost îndreptate asupra lor, fiind pentru prima data când cei se afişează în public.

Prinţul a purtat un tricou polo negru şi o pereche de jeanşi, în timp ce Meghan a ales o cămaşă albă, şi jeanşi, cei doi purtând de asemenea ochelari de soare.

După ce au sosit în tribune ţinându-se de mână, Harry şi Meghan nu au avut nicio reţinere în a-şi afişa dragostea. Au trăit la intensitate meciul de tenis, aplaudând şi bucurându-se pentru reuşita participanţilor, însă nu au ezitat să se privească cu multă dragoste.

Actriţa Meghan Markle a vorbit recent într-un interviu pentru Vanity Fair despre povestea lor de iubire. „Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiţi. Suntem fericiţi. Ador marile poveşti de iubire', a declarat ea.

 

Foto: Hepta

 

Primele fotografii cu Prinţul Harry şi Meghan Markle ţinându-se de mânăPrimele fotografii cu Prinţul Harry şi Meghan Markle ţinându-se de mână
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter