Primele fotografii din prima zi de şcoală a Prinţului George

Publicat pe

Prinţul George, fiul ducilor de Cambridge, a început astăzi şcoala la Thomas’s Battersea, iar Palatul Kensigton a publicat deja primele fotografii cu acesta.

George, care a împlinit 4 ani în luna iulie, a ajuns la şcoala ţinându-şi tatăl de mână şi fără să fie însoţit şi de mama lui, Ducesa de Cambridge fiind nevoită să rămână acasă din cauza greţurilor de care suferă acum când este însărcinată a 3-a oară.

În timp ce Prinţul William ducea un mic rucsac, George a fost întâmpinat de Helen Haslem, directoarea şcolii, care l-a luat de mână pe micul prinţ şi împreună au intrat în şcoală.

Prinţul George a apărut îmbrăcat în uniforma şcolii compusă din pantaloni scurţi, cămaşă bleu şi pulover beumarin cu anchior, ţinuta sa fiind completată cu o pereche de pantofi negri.

Prinţul George va fi cunoscut la şcoală ca George Cambridge, a anunţat Palatul Kensigton, care a mai precizat că din nefericire Kate nu-şi poate însoţi fiul în prima zi de şcoală.

Ducesa de Cambridge, care este însărcinată în 12 săptămâni, acuză la fel ca şi la sarcinile precedente hyperemesis gravidarum, iar în această perioadă şi-a anulat apariţiile publice.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter