Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău. Artista a pozat cu el pe coperta VIVA! de octombrie

Publicat pe

Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău. Fiul artistei este protagonistul copertei VIVA! de luna octombrie, alături de mama lui. Adorabilul bebeluș avea doar o lună și o săptămână în momentul în care a pozat alături de ambii săi părinți, în primul pictorial de familie pentru o revistă glossy! Într-un interviu amplu, artista ne-a vorbit, cu emoție și sinceritate, atât despre bucuria maternității, cât și despre provocările noului rol și viața de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău. Iair, fiul Vlăduței Lupău, a devenit vedetă la doar o lună și jumătate, micuțul fiind protagonistul, alături de părinții săi, al unui pictorial de senzație în revista VIVA! Și da, nu e deloc ușor să faci un copil atât de mic să stea la poze, dar, zicem noi, rezultatul a fost unul absolut fabulos.

Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău. Artista a pozat cu el pe coperta VIVA! de octombriePrimele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău. Artista a pozat cu el pe coperta VIVA! de octombrie

Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău, Adrian Rus și adorabilul Iair formează o familie superbă, iar artista ne-a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei sunt îndrăgostiți de micuțul Iair, care le-a schimbat viețile în totalitate. Viața în trei e mult mai frumoasă, dar nu și lipsită de griji și probleme, după cum a dezvăluit Vlăduța. Asta cu atât mai mult cu cât artista are concerte și este, în egală măsură, mamă cu normă întreagă.

Ședința foto a fost una nu lipsită de emoții, dar Iair a fost cuminte până spre final, când s-a făcut auzit, deoarece se apropia ora mesei. Iar asta ne-a dat ocazia să surprindem niște instantanee emoționante, în timp ce Vlăduța își hrănea bebelușul la sân. Emoții a avut artista și în ceea ce îl privește pe soțul ei, care, spune ea, nu e mare amator de fotografii, însă, în cele din urmă, rezultatul a fost unul spectaculos.

Revista apare pe piață pe 29 septembrie, iar în acest număr veți putea citi interviul amplu dat de de Vlăduța Lupău, alături de un pictorial foto de familie senzațional.

Vlăduța Lupău, despre viața de mamă

Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău, ne-au luat și noi prin surprindere, micuțul fiind făcut parcă să pozeze, în ciuda vârstei fragede. Apoi, a urmat interviul, în care artista a vorbit cu multă deschidere și fără să se ascundă în spatele cuvintelor, despre maternitate. Venirea pe lumea a fiului ei i-a schimbat complet viața, însă Vlăduța nu s-a sfiit să mărturisească faptul că, cel puțin la început, nu i-a fost deloc ușor. Artista alăptează, iar bebelușul se trezește de două ori pe noapte, și mama lui încă se confruntă cu oboseala.

Cu umor, Vlăduța ne-a povestit și cum au fost primele săptămâni de acomodare în trei, recunoscând că atât ea, cât și Adrian obișnuiau să-l controleze pe Iair de… 100 de ori pe noapte. În plus, perioada a fost marcată și de faptul că cei trei s-au mutat în casă nouă în această perioadă, un motiv în plus de stres.

Despre viața lor de familie, despre cum s-a schimbat relația de cuplu după ce au devenit părinți, dar și despre frumoasa lor poveste de dragoste puteți citi în revista VIVA! de luna octombrie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter