Primele probleme în cuplul Brigitte-Pastramă, la 2 săptămâni de la cununie. Mama lui este supărată foc!

Publicat pe

Au trecut 2 săptămâni de la nuntă și deja cuplul Brigitte-Pastramă se confruntă cu primele probleme. Ginerică și-a făcut bagajele și s-a mutat de acasă, lăsând-o pe mama lui foc și pară de supărare. Soacra lui Brigitte spune că femeia trebuie să se mute în casa bărbatului și nu invers, însă fosta soție a lui Ilie Năstase nici nu vrea să audă de așa ceva.

Primele probleme în cuplul Brigitte-Pastramă, la 2 săptămâni de la cununie. Mama lui este supărată foc!Primele probleme în cuplul Brigitte-Pastramă, la 2 săptămâni de la cununie. Mama lui este supărată foc!

În ciuda rugăminților mamei sale, Florin Pastramă a făcut voia prospetei sale soții și, cu cățel și purcel, s-a mutat în casa lui Brigitte, la două săptămâni de la cununia civilă.

„Barbatul NU trebuie să plece din casa lui, femeia vine după el', a spus mama lui Florin Pastramă. De aceeași părere este și fratele său, Bobi.

Pastramă, însă, nu s-a lasat înduplecat și și-a făcut bagajele, dar i-a promis mamei sale că se va muta pentru un an. „Plec un an până se obișnuiește fata lui Brigitte și apoi mă mut înapoi la mama', a spus Pastramă la „Vorbește lumea'.

Cu bagajele în brațe și lacrimile mamei sale lăsate în urmă, Pastramă a fost luat în primire de Brigitte, care i-a reproșat că și-a adus mult prea puține haine. Când a auzit că intenționează să rămână în casa ei doar un an, Brigitte a luat foc.

 „Cum să mă mut eu cu mama ta?!', a răbufnit Brigitte, când soțul ei i-a spus despre promisiunea făcută mamei lui, aceea de a fi plecat de acasă doar un an.

Într-un final, tinerii însurăței au găsit soluția de compromis, care să le convină amândurora: vor construi o casă aproape de mama lui Pastramă, așa încât să locuiască în aceeași zonă cu toții.

Petrecerea de nuntă, care va avea loc pe 7 iulie, se anunţă a fi una grandioasă, cu peste 350 de invitaţi. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter