Primul cuplu de la Puterea Dragostei care se căsătorește. Berna și Philip își unesc destinele: „Să fie ca un basm”

Publicat pe

Berna și Philip, concurenții din senzonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei, au decis să își unească destinele. Cei doi finaliști ai emisiunii au făcut primele declarații despre cum își doresc să arate marele eveniment de anul viitor. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au plecat din sezonul 2 al Puterea Dragostei logodiți, lucru care le-a arătat telespectatorilor cât de puternică a fost legătura dintre ei. 

„Frumușeii casei', așa cum erau alintați, au făcut un pas în relația lor încă de când se aflau în Turcia. 

Philip i-a făcut o surpriză extrem de romantică Bernei. 

El a dus-o cu limuzina, unde au băut șampanie, apoi  s-au plimbat puțin pe străzile Istanbulului. Într-un final, Philip și-a făcut curaj și  a pus marea întrebare. Răspunsul a venit imediat, iar Berna a acceptat cererea în căsătorie plină de bucurie. 

Acum, Philip a cerut-o din nou în căsătorie. 

inalistul Puterea Dragostei s-a așezat în genunchi și a făcut o nouă cerere în căsătorie. 'Iubita mea, te iubesc foarte mult, îți mulțumesc că ești lângă mine,că mă iubești, că mă protejezi, și că ești cu totul sufletul alături de mine. Cu tine, vreau să am cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie, să îmbătrânim amândoi frumos, de mână. Simt că lângă tine, vreau să rămân toată viața! Tu ești persoana pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Ești jumătatea mea. Te iuuubesc', i-a spus Philip, apoi i-a așezat inelul de logodnă pe deget, moment în care Berna a început să plângă.

'Mie această emisiune mi-a schimbat viața, nu aș fi crezut niciodată că am să plec de la Puterea Dragostei măritată, nu m-am așteptat. Mulțumesc mult acestui show minunat', a spus Berna, completată de Philip. 'La anu, facem nunta cu doamna Andreea. La anu, se strigă darul!!! Noi am vrut să o facem anul acesta, dar dacă a fost problema cu pandemia, am amânat. Doream ca evenimentul să fie în august sau septembrie, să nu fie nici cald, nici frig, să fie vremea OK. Vrem să facem totul ca la regi și regine, să fie totul cu trăsură, ca un basm, să fie frumos, un moment unic, așa mi-am imaginat întotdeauna. Pe ea să o văd într-o rochie de prințesă, eu să fiu într-un costum, un cavaler pe un cal alb', a dezvăluit Philip.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter