Prin ce tragedii au trecut vedetele de peste ocean

Publicat pe

Le vezi zâmbind pe covorul roșu, pozând pentru reviste celebre, vorbind despre succes, dar prin ce au trecut vedetele de peste ocean, înainte să devină faimoase?

 
Charlize Theron este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, dar a trecut printr-o experiență șocantă. Tatăl ei a fost alcoolic și avea un comportament agresiv. Într-o zi, în timpul unei neînțelegeri, bărbatul a lovit-o pe mama actriței și le-a amenințat pe amândouă. În încercarea de a-și apăra fiica, femeia l-a împușcat pe bărbat, în fața lui Charlize Theron, care avea atunci 15 ani.

 
Leighton Meester s-a născut în timp ce mama ei ispășea o pedeaspă cu închisoarea de 16 luni. Femeia a fost condamnată alături de tatăl actriței, după ce aceștia au fost prinși făcând parte dintr-un grup implicat în contrabandă cu marijuana. Meester a fost crescută de bunici.

 
Oprah Winfrey este cunoscută în întreaga lume, dar copilăria ei nu a fost deloc ușoară. Născută de o mamă adolescentă, a fost nevoită să facă față divorțului dintre părinții ei pe când era un copil. La nouă ani, a început să fie abuzată de un văr, un unchi și un prieten de familie. Din cauza traume, s-a îndreptat spre droguri, alcool și sex. La 14 ani a rămas însărcinată, dar copilul ei a murit la scurt timp după naștere. A început să lucreze ca reporter la o televiziune locală, iar cariera ei a fost în continuă ascensiune după acel moment.

 
Shania Twain a crescut într-o sărăcie lucie, în unele moment neavând ce să mănânce. Când avea 21 de ani, și-a pierdut mama și tatăl vitreg, într-un accident de mașină. Din acel moment, a devenit stâlpul familiei și a avut gijă de cei trei frați mai mici, până când aceștia au devenit adulți.

 
Kevin Spacey a avut o copilărie extrem de grea, dar nu a vrut să discute despre acele momente. Fratele său a fost cel care a povestit că tatăl lor era un sadic sexual și obișnuia să se îmbrace ca Adolf Hitler. În plus, bărbatul a făcut parte din Partidul Nazist American.

 
Demi Moore a fost crescută de mama ei, o adolescentă alcoolică, afectată de sindromul bipolar. Tatăl ei vitreg era, de asemenea, dependent de alcool și pentru că nu putea păstra un loc de muncă, familia actriței a fost nevoită să se mute de cel puțin 15 ori. Cei doi adulți care o aveau în grijă se băteau frecvent, din cauza consumului de alcool. În 1980, tatăl ei vitreg s-a sinucis. Viața lui Demi Moore a început să se îmbunătățească, după ce a renunțat la liceu și a obținut un rol în „General Hospital'.

 
Ashley Judd și-a petrecut copilăria în umbra surorilor mai mari, care formau grupul country „The Judds'. Trăind printre celebrități, Ashley a fost expusă la alcool și droguri de mică și a fost înconjurată de bărbați care au încercat să o abuze sexual.

 
Keanu Reeves a avut de-a face cu multe momente sfâșietoare în viața sa. Problemele au apărut în viața sa după ce tatăl său l-a abandonat. În 1993, Reeves l-a pierdut pe bunul său prieten, River Phoenix, din cauza unei supradoze. În 2000, el și fosta lui iubită Jennifer Syme și-au îngropat fiica născută moartă. La un an după această tragedie, Syme a murit într-un accident de mașină.

 
Rose McGowan a făcut parte dintr-un cult religios pe când era copil, la insistențele părinților săi. Liderii și membrii grupului „Copiii lui Dumnezeu' spun că sunt adepții „dragostei libere', dar McGowan a povestit că a asistat la perversiuni sexuale care aveau loc, iar femeile erau tratate ca sclave de bărbați. Acest capitol din viața ei s-a încheiat la vârsta de nouă ani, când tatăl ei a decis să renunțe la cult, după ce i-a auzit pe lideri vorbind despre relații sexuale între adulți și copii.

 

Foto: Hepta.ro.

 

Prin ce tragedii au trecut vedetele de peste oceanPrin ce tragedii au trecut vedetele de peste ocean

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter