Prinţesa Charlotte împlineşte 2 ani. Fotografii adorabile cu micuţa prinţesa!

Publicat pe

Kate si William o sărbătoresc astăzi pe Prinţesa Charlotte, care împlineşte 2 ani. Este cel de-al doilea copil al ducilor de Cambridge, dupa Prinţul George, care va împlini în această vară 4 ani.

 

Cu această ocazie, Kate şi William au publicat o nouă fotografie cu micuţa prinţesă. Este vorba de o poză realizată chiar de Kate Middleton, pasionată de fotografie, în casa lor din Norfolk.

 

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împartă cu voi o nouă fotografie cu Prințesa Charlotte pentru a marca împlinirea a doi ani. Fotografia a fost făcută de Ducesă la casa lor din Norfolk. Familia Regală vă mulțumește pentru mesajele frumoase pe care le-ați trimis și speră că toată lumea se va bucura la fel de mult de această fotografie a Prințesei Charlotte cum se bucură și ei', a scris pe Facebook familia regală.

 

Până la 2 ani, Charlotte a adus în vistieria Palatului Buckingham venituri de 1 milion de lire sterline, depăşind cele mai optimiste aşteptări. Colecţiile de obiecte cu imaginea Prinţesei Charlotte se vând incredibil de bine.

 

Descoperă sau redescoperă cele mai frumoase fotografii cu Prinţesa Charlotte!

 

Vezi si:

Printesa Charlotte a adus venituri de 1 milion de lire sterline

 

Prinţesa Charlotte împlineşte 2 ani. Fotografii adorabile cu micuţa prinţesa!Prinţesa Charlotte împlineşte 2 ani. Fotografii adorabile cu micuţa prinţesa!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter