Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise, în secret! Nicole Kidman nu a iertat-o nici după moarte...

Publicat pe

Prințesa Diana și Tom Cruise ar fi format un cuplu senzațional dacă, la vremea respectivă, actorul nu ar fi fost căsătorit cu Nicole Kidman. Actrița, de o gelozie incredibilă, a simțit însă că Diana era îndrăgostită de soțul ei…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși au trecut 23 de ani de la moartea Prințesei Diana, abia recent a ieșit din nou la suprafață o poveste de mult uitată… Totul s-a petrecut după moartea autoarei Judy Wade, care a scris mai multe cărți despre Prințesa inimilor. În cartea sa Diana: The Intimate Portrait, Judy a dezvăluit că Prințesa Diana era îndrăgostită de Tom Cruise, iar acest lucru i-a stârnit gelozia soției sale de atunci, Nicole Kidman.

Prințesa Diana a făcut o pasiune pentru Tom Cruise

În carte, autoarea a povestit despre pasiunea pe care Prințesa Diana o dezvoltase pentru Tom Cruise, pe care l-a întâlnit la premiera filmului Rebel Hearts, în 1992. Cu acea ocazie, prințesa și actorul au purtat pentru prima oară o conversație.

Citește și: Apariție rară a Angelinei Jolie, împreună cu copiii. Shiloh, fiica cea mare, a devenit de nerecunoscut

Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise, în secret! Nicole Kidman nu a iertat-o nici după moarte...Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise, în secret! Nicole Kidman nu a iertat-o nici după moarte...

Din păcate pentru Diana, care se separase recent de iubitul ei Carlo, actorul era foarte îndrăgostit de soția lui la vremea respectivă și nu a cedat farmecului Prințesei. Nicole Kidman însă și-a dat seama de efectul pe care Tom Cruise îl avea asupra Dianei și i-a aruncat acesteia o privire care spunea cât se poate de clar: „Ia-ți mâinile de pe bărbatul meu!”, a povestit Judy Wade despre întâlnirea care a ținut prima pagină a tabloidelor multă vreme.

„Nicole este foarte geloasă pe bărbatul ei”

Conform New Idea, o sursă apropiată cuplului a povestit că gelozia lui Nicole Kidman a mers atât de departe, încât ulterior a refuzat chiar să joace rolul Prințesei Diana atunci când i s-a propus.

„Nicole este foarte teritorială și geloasă pe bărbatul ei, chiar dacă știe că povestea s-a terminat și că rivala ei a murit, ranchiuna a rămas”, a povestit sursa.

Deși între Prințesa Diana și Tom Cruise nu a fost nicio relație de iubire, actorul a îndrăgit-o mult, așadar, în 1997, când Diana a murit în tragicul accident de mașină, starul din Misiune imposibilă a decis să participe la înmormântarea ei. Actorul a fost însoțit atunci și de soția lui, însă sursa a ținut să precizeze: cred că a fost mai mult dorința lui Tom decât a ei'.

Aceasta nu este însă prima oară când actrița este nemulțumită de prieteniile feminine ale bărbaților ei… Nicole Kidman a fost geloasă și pe prietenia dintre actualul ei soț, Keith Urban, și Jennifer Lopez, care au devenit amici pe parcursul show-ului American Idol.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo: „Aveam 18 ani”. Ușa i s-a „deschis” după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter