Prinţesa Diana, într-o relaţie secretă cu un celebru actor american

Publicat pe

La sfârşitul lunii august se vor împlini 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana, iar dezvăluirile legate de Lady Di continuă să ţină prima pagină a revistelor.

Moartă într-un accident de maşină la Paris într-un moment în care era îndrăgostită, Prinţesa Diana a dispărut ducând cu ea mai multe secrte, iar unele dintre ele ies la lumină abia acum.

Se pare că Prinţesa a avut o relaţie secretă cu actorul american Kevin Costner la puţin timp după ce ea a divorţat de Charles.

Dai Davis, un fost ofiţer de poliţie din Londra care s-a ocupat de protecţia familiei regale britanice , este cel care face acum aceste dezvăluiri în ediţia italiana a ziarului „Huffington Post'.

Relaţia celor doi s-ar fi consumat în anul 1996 când actorul i-ar fi propus Dianei un rol în continuarea celebrei pelicule „Bodyguard'. Fosta soţie a lui Charles ar fi trebuit să interpreteze rolul unei prinţese care se îndrăgostea de garda sa de corp.

 

Vezi si:

Modelul italian Bianca Balti s-a casatorit intr-un ranch din California

Diana a refuzat rolul, nu însă şi avansurile lui Kevin Costner, însă idila lor nu a fost una de durată.

Prinţesa venea după o relaţie pasională cu medicul Hasnat Khan, un bărbat frumos, de care Diana se îndrăgostise imediat. Pentru a se întâlni cu el, ea a fost capabilă chiar să se deghizeze. Povestea lor nu a durat prea mult după ce medicul nu ar fi suportat ca relaţia lor să fie mediatizată, iar el să fie în centrul atenţiei.

Pentru Diana a urmat scurta poveste cu Kevin Costner, iar apoi întâlnirea cu Dodi Al-Fayed, un om de afaceri foarte bogat, a cărui familie deţinea magazinul Harrods din Londra, dar şi hotelul Ritz din Paris.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter