Prințesa Eugenie este însărcinată! Al 9-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a se va naște la începutul anului

Publicat pe

Prințesa Eugenie este însărcinată. Nepoata Reginei și soțul ei, Jack Brooksbank, urmează să devină părinți pentru prima oară și au ținut să-și exprime bucuria în social media, prin intermediul unui mesaj emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

E oficial! Prințesa Eugenie este însărcinată, iar Palatul Buckingham a confirmat vestea. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a, care urmează să devină mamă pentru prima oară, și soțul ei au făcut anunțul și pe contul personal de Instagram, unde au postat o fotografie cu niște botoșei de bebeluș.

„Eu și Jack suntem extrem de încântați pentru începutul anului 2021”, a scris Eugenie.

Vestea a apărut și pe contul oficial de Twitter al Familiei Regale: „Alteța Sa Regală Prințesa Eugenie și Mr. Jack Brooksbank sunt foarte încântați să anunțe că vor deveni părinți la începutul anului 2021. Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, domnul și doamana George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de veste”. Regina Elisabeta a II-a își va întâmpina curând cel de-al 9-lea strănepot!

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă”/ EXCLUSIV

Prințesa Eugenie, o mireasă atipică

Acum doi ani, pe 12 octombrie, Prințesa Eugenie și logodnicul ei, Jack Brooksbank, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii impresionante ce a avut loc la capela St. George a Castelului Windsor. Un amănunt neașteptat le-a atras atenția oaspeților – decolteul rochiei miresei, care nu și-a ascuns cicatricile de pe spate în ziua nunții!

Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank la Capela St. George a Castelului Windsor, mireasa mergând spre altar la brațul tatălui ei, Prințul Andrew, duce de York, în aceeași capelă în care, cu cinci luni în urmă, s-au căsătorit Prințul Harry, vărul ei, și Meghan Markle. La fel ca Meghan, Eugenie a purtat o rochie cu mânecă lungă, dar decoltată, creație a designerilor britanici Peter Piloto și Christopher De Vos. Puțini au știut însă că acest model de rochie a fost cerința miresei și că motivul pentru care Prințesa Eugenie nu și-a ascuns cicatricile de pe spate în ziua nunții este unul mai mult decât lăudabil.

Prințesa Eugenie este însărcinată! Al 9-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a se va naște la începutul anuluiPrințesa Eugenie este însărcinată! Al 9-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a se va naște la începutul anului

Un gest altruist

Decolteul din spate al rochiei Prințesei Eugenie, a făcut ca cicatricile de pe urma operației de scolioză extensivă pe care a suferit-o pe când avea 12 ani să fie foarte vizibile, însă aceasta a fost chiar dorința miresei. Medicul care a operat-o pe Eugenie, Jan Lehovsky, a fost, de asemenea, invitat la nuntă împreună cu o parte din staff-ul medical. De altfel, Eugenie patronează acum Royal National Orthopaedic Hospital, locul unde operația ei a fost efectuată. Cât despre motivul pentru care Prințesa Eugenie nu și-a ascuns cicatricile de pe spate în ziua nunții, acesta este unul singur, după cum ea însăși menționează:

„Copiii mă pot privi acum și vor ști că această operație funcționează. Sunt dovada vie a modului în care spitalul poate schimba viețile oamenilor”, a scris ea într-o declarație pentru website-ul spitalului. Un gest extrem de altruist, dat fiind că, în ziua nunții, orice mireasă își dorește să arate impecabil și își maschează defectele cu orice preț…

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

Foto: Hepta, Instgram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter