Prințul Charles a împlinit 72 de ani! Cum a sărbătorit, în plină pademie de COVID-19

Publicat pe

Prințul Charles a împlinit 72 de ani! Cum a sărbătorit moștenitorul coroanei britanice anul acesta, în contextul pandemiei de coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Charles și-a sărbătorit diferit cea de-a 72-a aniversare anul acesta, în contextul pandemiei de coronavirus. Anul acesta obișnuitele salve de tun din Marea Britanie pentru a marca ziua de naștere nu au mai fost trase, având în vedere contextul actual.

Prințul William a ținut să le mulțumească tuturor pentru urările de bine transmise tatălui său, cu ocazia împlinirii celor 72 de ani.

De asemenea, pe contul de Instagram al Clarence House, reşedinţa oficială din Londra a prinţului de Wales şi a soţiei sale Camilla, s-a postat o fotografie cu Prințul Charles îmbrăcat în kilt, pentru a se marca evenimentul.

Prinţul Charles este moştenitorul care a purtat cel mai mult timp acest titlu din istoria Angliei. În egală măsură este Duce de Cornwall şi Duce de Rothesay, titluri purtate în mod tradiţional de moştenitorul tronului Angliei, respectiv al Scoţiei.

Prințul Charles a avut coronavirus

După ce recent s-a vindecat de coronavirus, Prințul Charles a ținut să împărtășească cu lumea experiența acestei boli, într-unul din cele mai emoționante discursuri ale lui de până acum. Din fericire, Prințul Charles a avut o formă ușoară, dar a fost foarte marcat sufletește de ceea ce i s-a întâmplat.

Am avut de-a face recent cu temuta experiență coronavirus, fiind printre cei infectați. Din fericire, simptomele mele nu au fost grave, iar acum mă aflu de cealaltă parte a bolii, deși sunt în continuare izolat. Chiar dacă nu am avut o formă gravă, este o experiență ciudată, frustrantă și chinuitoare atunci când ești nevoit să stai departe de familie, prieteni și ți se fură ceea ce cândva era viața ta de zi cu zi‘, a declarat Prințul Charles într-un mesaj video extrem de emoționant, unde a vorbit deschis despre propria sa luptă cu coronavirus.

Prințul Charles a împlinit 72 de ani! Cum a sărbătorit, în plină pademie de COVID-19Prințul Charles a împlinit 72 de ani! Cum a sărbătorit, în plină pademie de COVID-19

În aceste momente fără precedent ale vieților noastre, tulburați și anxioși cum am ajuns, eu și soția mea ne gândim la toți cei care au pierdut ființe dragi din cauza coronavirus și la toți cei care trec acum prin chinuri cumplite, izolare și singurătate. Suntem alături de oamenii în vârstă care trec acum prin momente grele‘, a adăugat Prințul Charles în discursul său.

Prințul Charles și Camilla au aniversat 15 ani de căsnicie

La scurt timp după ce s-a vindecat de coronavirus, Prințul Charles a dat publicității o fotografie în care apare alături de soția sa, Camilla, și cei doi câini ai lor, pentru a marca cea de a 15-a aniversare a căsătoriei.

Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall s-au căsătorit pe 9 aprilie 2005, în cadrul unei ceremonii civile ce a avut loc la Windsor Guildhall. Ceremonia a fost urmată de o slujbă religioasă, la Capela St. George, unde s-au căsătorit și Meghan Markle și Prințul Harry, ulterior cei doi soți petrecându-și luna de miere la reședința din Birkhall.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter