Prinţul George şi o fotografie controversată. Kate şi William, primii acuzaţi!

Publicat pe

Pe 22 iulie, Prinţul George a împlinit 3 ani, ocazie pentru Palatul Kensington să dea publicităţii 4 noi fotografii cu micul prinţ.

 

13717428_1176563742365454_7805813294616084915_o

 

Acestea au fost realizate la Norfolk, la jumătate lunii iulie de către fotograul Matt Porteous si îl surprind pe micul prinţ dându-se în leagăn, dar şi stând pe o păturică cu o îngheţată în mână alături de Lupo, câinele familiei.

 

Apărătorii drepturilor animalelelor s-au grăbit să-i acuze pe Kate si William de rele tratamente împotriva animalelor, presupunand că Lupo a si mâncat din acea îngheţată.

 

Aceştia au susţinut faptul că toţi câinii sunt alergici la lapte, zahăr şi ciocolată, iar gestul lui George este inacceptabil, putând să-i cauzeze lui Lupo grave probleme digestive.

 

Kate şi William au fost, evident, primii acuzaţi, fiind calificaţi drept nişte „monştri monarhişti', care nu ştiu să-i dea lui George o educaţie potrivită şi să-l înveţe câteva reguli de bun-simţ.

 

Cei mai multi  au văzut doar o fotografie adorabilă în care băieţelul este surprins la picnic alături de prietenul său, Lupo.

 

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter