Prințul Harry, avertisment către presă după publicarea fotografiilor din Canada! "Mi-am pierdut mama, iar acum..."

Publicat pe

Deși au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice, Prințul Harry și Meghan Markle nu au scăpat, evident, de asaltul media… Ducele de Sussex a luat atitudine după ce paparazzii au fotografiat-o pe Meghan în timp ce îl plimba pe Archie!

După ce s-au războit în zadar cu tabloidele din Marea Britanie, care au atacat-o non-stop pe Meghan – titlurile negative din ziare depășeau 40% -, ducii de sussex au luat decizia de a scăpa de acest calvar și s-au mutat în Canada. Scandalul ce a primit numele Megxit a avut și repercusiuni: Regina Elisabeta a II-a i-a tăiat subvențiile nepotului ei și le-a retras celor doi titlul de Alteță Regală, fapt fără precedent.

Mai mult, Meghan și Harry vor trebui să returneze și cele 2,4 milioane de lire sterline cheltuite pentru renovarea Frogmor Cottage, casa de pe domeniul Windsor unde s-au mutat după căsătorie.

Harry și Meghan, care au oricum o avere personală ce le permite să trăiască regește (aproape 30 de milioane de lire sterline), au ales să se mute în Canada și s-au angajat să returneze banii plătitorilor de taxe britanici. Evadarea din familia regală britanică nu le-a adus, din păcate, liniștea mult visată, pentru că presa este parcă mai abitir pe urmele lor…

Recent, niște fotografii în care apăreau Meghan, Archie și bodyguarzii lor, în timp ce ieșiseră la plimbare, undeva pe Vancouver Island, s-au viralizat, făcând imediat înconjurul internetului.

Conform The Guardian, avocații cuplului au declarat că aceste fotografii au fost realizate de un paparazzo, evident fără știrea lui Meghan, cuplul plângându-se că este permanent spionat de fotografi, care și-au mutat cartierul general acolo.

Meghan și Harry nu au liniște nici în Canada

Prințul Harry, care a dat deja niște tabloide în judecată pentru violarea intimității, dar și pentru invențiile publicate despre Meghan, a făcut o declarație dureroasă:

Mi-am pierdut mama, iar acum îmi văd soţia devenind victima aceloraşi forţe puternice, a spus Ducele de Sussex, amintind de episodul dureros în care Prințesa Diana a murit, în 1997, la Paris, într-un accident de mașină, în timp ce era urmărită de paparazzi.

Care sunt acele „forțe puternice” la care s-a referit Harry probabil nu vom afla niciodată… De la moartea Prințesei Diana au trecut mai bine de 20 de ani și totul e încă la nivel de speculații.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter