Priscilla Presley – Dezvăluiri despre cei 6 ani de căsătorie cu Elvis

Publicat pe

Priscilla Presley l-a întâlnit pe Elvis când avea doar 14 ani, iar 8 ani mai târziu, în 1967, cei doi s-au căsătorit.

 

Despre cei 6 ani de mariaj cu regele RocknRoll-ului, Priscilla a povestit acum, actriţa în vârstă de 71 de ani spunând că Elvis nu a văzut-o niciodata nemachiată în acea perioadă. Era epoca hippie, a revolutiei sexuale, iar toate fetele preferau un machiaj foarte puternic al ochilor, încercând să refacă look-ul celebrei Brigitte Bardot.

 

„M-a învăţat mereu să păstrez o aură de mister, chiar în cadrul unei relaţii, să nu dezvălui nimic. Unele lucruri trebuie să rămână secrete', a declarat Priscilla în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

Aceasta susţine că a folosit mereu un pic de machiaj şi că soţul său nu a văzut-o niciodată îmbrăcându-se. „Dorea să vadă rezultatul final şi cred ca şi astăzi bărbaţii nu vor să vadă cum se pregătesc soţiile lor, ei vor să vadă cum arată la sfârşit'.

 

Terapeuţii susţin că o doză de mister este oricând binevenită într-o relaţie, poate fi ceva sexy pentru unele cupluri, însă problemele apar atunci când unul dintre parteneri nu se expune pentru că nu se simte în largul său în prezenţa celuilalt.

 

Exemplul Priscillei este o dovadă de perfecţionism, un exemplu de totul sau nimic: trebuie să fiu perfectă, altfel nu vreau să mă vezi sau trebuie să fii perfectă, altfel nu vreau să te văd.

 

Foto: Hepta

 

Priscilla Presley – Dezvăluiri despre cei 6 ani de căsătorie cu ElvisPriscilla Presley – Dezvăluiri despre cei 6 ani de căsătorie cu Elvis

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter