Priscilla Presley, într-o formă fizică de invidiat la 71 de ani

Publicat pe

Surprinsă recent, în Beverly Hills, la o sesiune de shopping, Priscilla Presley, în vârstă de 71 de ani, a atras privirile admirative ale celor din jur. Aflată într-o formă impecabilă, actrița pare să nu aibă niciun fel de probleme cu trecerea timpului.

 

Cu pantaloni din piele, ochelari de soare și o cămașă albastră, tip plasă, care îi complimenta trupul încă ferm și cu părul vopsit într-o nuanță îndrăzneață de roșcat, Priscilla poate reprezenta un exemplu pentru femeile de orice vârstă.

 

Actriță, scriitoare și fotomodel, Priscilla a intrat în atenția publicului odată cu rolul interpretat în celebrul serial „Dallas', dar cu siguranță ea va rămâne în memoria publicului în primul rând ca soție a regelui rocknroll-ului, Elvis Presley. Fiica sa și a celebrului cântăreț, Lisa Marie Presley, este la rândul său cântăreață și, timp de doi ani, a fost soția lui Michael Jackson.

 

Priscilley îi datorăm, de asemenea, una dintre cele mai cunoscute și sensibile melodii ale lui Elvis, „Allways on My Mind', prin care superstarul își exprima regretul cu privire la încheierea poveștii de dragoste pe care a trăit-o alături de superba actriță. Astazi, deși septuagenară, muza celebrului cântăreț a rămas la fel de frumoasă ca în tinerețe.

 

Oana Panatazi, Foto: Hepta, Northfoto

 

Priscilla Presley, într-o formă fizică de invidiat la 71 de aniPriscilla Presley, într-o formă fizică de invidiat la 71 de ani

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter