PRO TV lansează un nou serial românesc: „Groapa”. Când va avea loc premiera pe micul ecran

Publicat pe

PRO TV lansează un nou serial românesc: „Groapa'. Pro TV a anunțat că un nou serial românesc va avea premiera în această toamnă. Producția „Groapa” a fost anunțată în mod oficial, iar publicul va avea ocazia să descopere o nouă poveste unde nu există reguli și prietenii. Iată cine face parte din distribuție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

PRO TV lansează un nou serial românesc: „Groapa'. Pro TV vine cu noi vești pentru fani. Postul de televiziune a obținut drepturile de a lansa un nou serial românesc în această toamnă. „Groapa vine cu o poveste senzațională, despre o imagine dură a mafiei. Noua producție va prezenta relațiile de familie și poveștile de dragoste dintr-o lume dură.

PRO TV lansează un nou serial românesc: „Groapa'. Când va avea loc premiera pe micul ecranPRO TV lansează un nou serial românesc: „Groapa'. Când va avea loc premiera pe micul ecran

De-a lungul anilor, Pro TV a lansat numeroase seriale românești care au avut mare succes în rândul publicului. După pelicula Clanul, postul de televiziune a anunțat lansarea serialului „Groapa, cu o distribuție de senzație. Postul de televiziune a început deja filmările pentru noua producție.

Citește și: Ce se întâmplă în ultimul episod, din serialul Clanul, sezonul 2, de pe PRO TV. Acțiunea se complică

Citește și:Mihai Bendeac, noul jurat de la Românii au Talent? Actorul ar urma să facă și un serial de comedie, la PRO TV

Citește și:Lia Bugnar, despre salariul primit de la Pro TV, ca scenarist al serialului Clanul: „Niște bani pe care…”

Citește și:Cătălin Zmărândescu, actor în serialul Clanul, de la Pro TV: „Am vrut să văd cum va fi”

PRO TV lansează un nou serial românesc: „Groapa'

Postul de televiziune a anunțat lansarea unui nou serial românesc. Pro TV va lansa în această toamnă serialul Groapa, bazat pe formatul turcesc Cukur creat de Ay Yapim. În noua producție este vorba despre un scenariu incredibil, iar telespectatorii vor urmări povești extraordinare. Postul de televiziune anunță că din distribuție vor face parte actori tineri și remarcabili.„Groapa'  se va filma la Giurgiu, unde se deschid porțile spre Dunăre. Din acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director a declarat:

„După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și va captiva.

Serialul Groapa va fi difuzat în această toamnă la Pro TV

Groapa le va oferi telespectatorilor șansa de a urmări o poveste palpitantă și plină de emoții. Noul proiect va fi lansat în această toamnă pe micile ecrane, la Pro TV.

'Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării', a declarat  Millo Simulov, Creative Producer. Serialul Groapa este bazat pe formatul Cukur creat de Ay Yapim și distribuit de Intermedya.

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă