Ce probleme de sănătate are Ilie Năstase: "A fost unul dintre motivele pentru care mi-am retras cererea de divorț"

Publicat pe

Ioana Năstase a dezvăluit acum ce probleme de sănătate are Ilie Năstase. Soția fostului tenismen a spus adevărul despre starea acestuia, dar și despre motivul pentru care a decis să își retragă cererea de divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Au o căsnicie presărată cu certuri și cu împăcări, dar atunci când soțul ei a trecut prin momente de panică din cauza problemelor de sănătate, Ioana Năstase i-a rămas alături acestuia. În ultima perioadă, fanii lui Ilie Năstase și-au făcut griji pentru el, așa că frumoasa brunetă a decis să rupă tăcerea despre acest subiect sensibil.

Ce probleme de sănătate are Ilie Năstase: "A fost unul dintre motivele pentru care mi-am retras cererea de divorț"Ce probleme de sănătate are Ilie Năstase: "A fost unul dintre motivele pentru care mi-am retras cererea de divorț"

Dezvăluiri despre problemele de sănătate ale lui Ilie Năstase

Soția fostului tenismen a decis să își retragă cererea de divorț, atunci când a realizat că acesta trece printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza unor probleme de sănătate. Din fericire, după ce a făcut mai multe investigații și a început să urmeze tratamentul corespunzător, starea lui s-a îmbunătățit vizibil.

 „Eu am spus la momentul respectiv că Ilie are niște probleme de sănătate. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care mi-am retras cererea de divorț deoarece voiam să îi fiu alături, să știu că este în siguranță, să știu că este OK. Asta fac și acum. Este OK, a făcut RMN, a făcut de toate. Și-a făcut investigații. Da, chiar este OK (n.r. Ilie Năstase), am grijă să fie bine din punct de vedere al sănătății. Nu, nu neapărat (n.r. nu i-a impus un program), doar că și-a luat medicamentația care a trebuit atunci, în rest este OK', a dezvăluit Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Ce dificultăți a întâmpinat Ilie Năstase la filmarea documentarului Nasty: „Nu aș fi crezut că străinii…'

Citește și: Diana Gureșoaie a depus plângere la Poliție după ce a fost bătută într-un restaurant din Capitală: „Am fost amenințată”

Citește și: Fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase a împlinit 19 ani. Alessia locuiește în Franța

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Alex Leonte cu două luni înainte să se despartă: „Suntem foarte fericiți”

Ce sfaturi are Ioana Năstase pentru femei

Cu toate că a trecut prin momente foarte grele, ba chiar l-a acuzat inclusiv de violență pe soțul ei, Ioana Năstase s-a încăpățânat să meargă mai departe. Acum susține că încă sunt probleme în cuplul lor, așa cum sunt în orice relație, dar că au parte și de zile pline de fericire.

„Trebuie să fii o luptătoare, să duci totul la bun sfârșit, dacă se poate, dacă nu…În viață se mai fac și sacrificii. Trebuie să știi ce vrei cu adevărat de la viață. Suntem OK. Ca fiecare, mai trecem prin bune, prin rele. Mai sunt zile și zile, ca la toată lumea, de altfel', a mai completat ea, pentru aceeași sursă.

Ce spunea Ioana Năstase, imediat după ce și-a retras cererea de divorț

Recent, cei doi au avut parte inclusiv de scandaluri în public. Chiar de ziua lui Ilie Năstase, soția lui și-a ieșit din minți și totul s-a terminat cu replici dure aruncate de față cu toată lumea. Tocmai de aceea, mulți au fost surprinși când Ioana Năstase a renunțat încă o dată la divorț.

„Da, ați aflat corect. Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea’.

„Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva’, a spus Ioana Năstase.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter