Provocarea lansată de Smiley. Artistul le-a dezvăluit tuturor numărul lui de telefon. „Am primit sute de mesaje”

Publicat pe

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România și o prezență admirată, pe micul ecran, alături de Pavel Bartoș la Românii au talent. Interpretul a lansat recent o provocare pentru cei care îi iubesc muzica.

Provocarea lansată de Smiley. Artistul le-a dezvăluit tuturor numărul lui de telefon. „Am primit sute de mesaje'Provocarea lansată de Smiley. Artistul le-a dezvăluit tuturor numărul lui de telefon. „Am primit sute de mesaje'

Smiley  își dezvăluie numărul de telefon în videoclipul  piesei „Ce mai faci, străine?'. Astfel că, acum, oricine îl poate suna sau îi poate trimite mesaje text sau pe whatsapp, dacă urmărește videoclipul noii sale piese și descoperă, ascuns în imagini, numărul său de telefon.

 „Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzica, să-mi spună ce părere au despre piesele mele și ce ar vrea să mai asculte. Așa că, m-am gândit să  dau printr-o provocare direct numărul meu de telefon, ca să ne fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm.

Mi-e dor de casă, de toți ai mei și abia aștept să-mi spună sau să-mi scrie lumea „ce mai faci, străine', pe unde ai umblat?', spune Smiley, aflat în America de la începutul lunii februarie, pentru a face muzică împreună cu o parte din echipa de la HaHaHa Production.

Lansată cu provocarea inclusă de a găsi mesajul ascuns în imaginile clipului, piesa „Ce mai faci, străine?' este difuzată deja de radiourile din țară, are mii de ascultări pe platformele de streaming și este pe primele locuri în trending pe YouTube, cu aproape un milion de vizualizări.

Peste 1000 de persoane au descoperit numărul de telefon al lui Smiley ascuns în clip, pe care au și trimis, prin intermediul whatsap, mesaje scrise, video, vocale și fotografii.

„Am primit deja sute de apeluri și mesaje. Abia aștept să vorbim si să aflăm mai multe unii despre alții', le spune Smiley celor care vor descoperi numărul sau în clip.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter