Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima oară la 56 de ani! Soția regizorului e cu 20 de ani mai tânără

Publicat pe

Quentin Tarantino trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, regizorul devenind tată pentru prima oară la vârsta de 56 de ani. El și soția sa Daniella Pick, în vârstă de 36 de ani, i-au urat bun-venit, pe 22 februarie, primului loc copil, un băiețel.

Daniella Pick, soția regizorului Quentin Tarantino, a adus pe lume, sâmbătă, 22 februarie, primul copil al cuplului, care s-a născut în Tel Aviv. Cei doi soți sunt de anul trecut în Israel, locul natal al Daniellei, unde s-au și cunoscut, de altfel, în 2009.

Quentin Tarantino și soția lui se cunosc de 10 ani

Regizorul a întâlnit-o pe Danielle, care este fiica celebrului cântăreț și compozitor Tzvika Pick, în anul 2009, în timp ce promova filmul Inglorious Basterds. Cu siguranță, întâlnirea a fost de bun-augur, pentru că filmul a fost multiplu premiat, inclusiv cu Oscar, iar Tarantino și Danielle s-au căsătorit în cele din urmă… Chiar dacă relația lor de dragoste s-a sfârșit în 2012, iar cei doi au reluat-o în 2016.

E adevărat, 8 ani mai târziu, cei doi devenind un cuplu în 2016 și logodindu-se în luna iunie 2017. Petrecerea de logodnă a avut loc luna septembrie 2017, în New York, care s-a transformat într-o reuniune a membrilor filmului Pulp fiction, printre care Bruce Willis, Samuel Jackson și Uma Thurman. Pe 28 noiembrie, Quentin Tarantino și Daniella Pick, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Los Angeles, iar pe 22 februarie cei doi au devenit părinți pentru prima oară.

Foto: Hepta

Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima oară la 56 de ani! Soția regizorului e cu 20 de ani mai tânărăQuentin Tarantino a devenit tată pentru prima oară la 56 de ani! Soția regizorului e cu 20 de ani mai tânără
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter