Radu Groza, despre scandalul în care e implicat soțul fostei sale iubite, Roxana Nemeș: "Atunci când partenerul te înșală..."

Publicat pe

La scurt timp după ce a explodat în presă știrea că între Cătălin Hagima și Ioana Popescu ar exista o relație amoroasă, Radu Groza, fostul iubit al artistei Roxana Nemeș, a vorbit despre acest scandal, chiar dacă artista reprezintă un capitol închis din trecutul său…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Redu Groza și Roxana Nemeș au format multă vreme un cuplu și, cu toate că s-au despărțit în urmă cu 7 ani, impresarul nu a rămas indiferent în privința situației cu care s-a confruntat recent fosta lui iubită. Recent, soțul Roxanei Nemeș a fost surprins în balcon la Ioana Popescu, iar cei doi păreau destul de intimi…

Radu Groza, despre scandalul în care e implicat soțul fostei sale iubite, Roxana Nemeș: "Atunci când partenerul te înșală..."Radu Groza, despre scandalul în care e implicat soțul fostei sale iubite, Roxana Nemeș: "Atunci când partenerul te înșală..."

Ce spune Radu Groza despre scandalul în care este implicat soțul fostei sale iubite, Roxana Nemeș

Recent, Cătălin Hagima, soțul artistei Roxana Nemeș, a fost surprins în balcon la Ioana Popescu, iar apropierea dintre ei a dat de înțeles că ar fi vorba despre o relație extraconjugală… Câteva zile mai târziu însă, cei doi soți au fost surprinși împreună la UNTOLD, dovadă că Roxana Nemeș și-a iertat soțul.

Citește și: Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu, primele declarații după ce au fost surprinși în ipostaze intime: „Dacă un pupic înseamnă înșelat…'

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Roxana Nemeș la cununia civilă.A fost cumpărată la reduceri

Citește și: De ce s-a căsătorit Roxana Nemeș în secret:„Am vrut să…’

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Amalia Enache și tatăl fiicei ei: „Lucrurile sunt asumate și le știu”

Chiar dacă Radu Groza și Roxana Nemeș s-au despărțit de mulți ani, impresarul a vorbit totuși despre situația în care a fost pusă fosta lui iubită, mai ales că despre relația lor încă se mai scrie și, vrând-nevrând, află lucruri despre viața ei.

„M-am vindecat demult de rana numită Roxana Nemeș. Google-ul, care nu știe nimic din toate frământările mele, mă atenționează de fiecare dată când numele meu apare legat de vreo știre cu ea.

În povestea asta recentă, eu nu am apărut. Așa că nu cunosc mare lucru! Și vă spun asta cu totată sinceritatea. Ce poți spune atunci când partenerul te înșală? Îmi pare rău că i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat!

E un lucru grav și sper să-l depășească cu bine. În ceea ce mă privește trecutul nu poate fi schimbat. Am avut câțiva ani frumoși petrecuți împreună, dar când dragoste nu a mai fost, totul s-a rupt!', a declarat Radu Groza pentru impact.ro.

Roxana Nemeș și-a iertat soțul în urma scandalului de infidelitate

În urma scandalului de infidelitate, Roxana Nemeș a ales să păstreze tăcerea și nu a oferit declarații pe marginea subiectului. În schimb, Ioana Popescu și Călin Hagima au negat au negat faptul că între ei ar fi vorba despre un amantlâc. Se pare că Roxana Nemeș a ales să treacă peste acest episod, fiind surprinsă la cel mai mare festival din Cluj, alături de soțul ei. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, se pare că blondina a profitat din plin de atmosfera de la festival și a avut parte de o distracție de zile mari.

Pe contul său de Instagram, Roxana Nemeș a postat o serie de fotografii de la Untold, însă, în niciuna, nu apare alături de soțul ei. În schimb, Călin Hagima a postat o imagine în care o ține de mână pe soția sa, iar ambii poartă verighetele de nuntă.

Se pare că cei doi soți au trecut peste scandalul recent și au ales să petreacă câteva momente de distracție la festival.

„Mână în mână, la bine și la rău împreună pentru totdeauna’, este mesajul care însoțește fotografia postată de afacerist.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter