Radu și Adelina, câștigătorii ultimului sezon Puterea Dragostei, s-au despărțit: "Nu poți să ții un om cu forța"

Publicat pe

Radu și Adelina, marii câștigători de la Puterea Dragostei, sezonul 4, s-au despărțit. Dacă în luna februarie erau fericiți și încrezători în povestea lor de dragoste, recent Radu și-a luat prin surprindere fanii anunțând că lanțul de iubire s-a rupt…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Radu și Adelina, doi concurenți foarte iubiți de la Puterea Dragostei, s-au despărțit recent, iar anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii lor de pe conturile de socializare. Relația lor a fost încă de la început una cu multe suișuri și coborâșuri, însă capitalul imens de popularitate și simpatia telespectatorilor i-a făcut să câștige ultimul sezon al show-ului. Iată însă că testul timpului a funcționat în defavoarea celor doi, relația lor luând sfârșit.

Radu și Adelina, câștigătorii ultimului sezon Puterea Dragostei, s-au despărțit: "Nu poți să ții un om cu forța"Radu și Adelina, câștigătorii ultimului sezon Puterea Dragostei, s-au despărțit: "Nu poți să ții un om cu forța"

Radu și Adelina, câștigătorii ultimului sezon Puterea Dragostei, s-au despărțit

Radu și Adelina au fost marii câștigători de la Puterea dragostei, sezonul 4. Concurentul a participat și sezonul trecut, însă nu și-a găsit marea iubire. Astfel, a decis să mai acorde o șansă iubirii. Din fericire, de data aceasta, a reușit să-și întâlnească sufletul pereche în emisiune, pe Adelina. Relația lor nu a rezistat însă prea mult timp în viața reală…

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Berna de la Puterea dragostei și Jador: „Am petrecut clipe magice”

Citește și: Mircea Eremia și Maria Lungu de la Puterea Dragostei formează un cuplu: „Cred că o să o cer de nevastă'

Citește și: Alex Delea, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2022: „Toate visele mi s-au îndeplinit aici'

Citește și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani: „Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu”

Recent, Radu a dezvăluit pe contul personal de Instagram că el și Adelina s-au despărțit. Se pare că el este cel care a pus piciorul în prag, luând decizia separării. Fără să pună menționeze cu subiect și predicat motivul despărțirii, fostul concurent a lăsat totuși să se înțeleagă care au fost motivele care au dus la ruptură.

„Astăzi puteți să treceți în carnețel data în care ne-am despărțit. Știu că ați crezut în noi, știu că ați crezut în basme. Nu o să aflați niciodată în viață motivul pentru care ne-am despărțit, pentru că o să rămână între mine și ea. Așa am stabilit eu, eu am luat decizia, eu îmi asum tot, nu s-a putut, nu poți să ții un om cu forța, nu poți să-și irosești timpul degeaba, așa că asta este, viața merge înainte. Ați aflat și voi, ca să nu mă stresați cu mesajele.

Nu-mi pare bine, dar nici nu-mi pare rău că s-a terminat. A fost o experiență ca și „Puterea dragostei'. Nu sunt rău, nu am vrut despărțirea, nu am urmărit nimic. Eu am vrut o familie, nu s-a putut', a dezvăluit Radu pe contul de socializare.

Ce spunea Adelina despre relația cu Radu

Povestea lor de dragoste, așa imperfectă, în cele din urmă a convins telespectatorii, care le-au dat votul lor și -au transformat pe Radu și pe Adelina în câștigători la Puterea Dragostei. La scurt timp după aceea, cei doi îndrăgostiți erau deciși să formeze o familie, dar și să pună pe roate împreună o afacere.

Radu a mărturisit din start că, la început nu a avut încredere în Adelina, însă, în cele din urmă, chimia dintre ei a învins. Cât despre Adelina, la scurt timp după încheierea show-ului, ea susținea că Radu este bărbatul alături de care se vede pentru tot restul vieții. Mai mult, a spus că știe cum să gestioneze situațiile conflictuale și că nimic nu îi poate despărți.

„Radu este bărbatul lângă care vreau să rămân până la adânci bătrâneți. M-am convins de acest lucru, sunt sigură că ne vom înțelege în continuare cum ne-am înțeles și după ieșirea noastră din casă. Deși este o persoană supărăcioasă, pot să zic că am început să-l înțeleg și știu cum să ameliorez o situație conflictuală‘, spunea Adelina pentru Wowbiz.

Iată însă că, la doar câteva luni distanță, Radu și Adelina, marii câștigători de la Puterea Dragostei, sezonul 4, s-au despărțit…

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter